Cosmo predstavlja: Arija Rizvić & Rade Radolović Insta Blind Chat!

28/04/2020

Glume u istoj seriji, a nikada nisu 'insta-chatali'. Do sada.
Večeras, 28.4. u 21h na Cosmo Instagramu

Njezino ime je Arija Rizvić, a njegovo Rade Radolović. Osim što im oboma prezime počinje na slovo R, oboje su glumci, oboje mladi i svestrani, i oboje glume u istoj seriji (‘Drugo ime ljubavi’). No, unatoč svemu, a nikada nisu progovorili niti riječ. Dobro, ne baš doslovno, ali nisu kada je u pitanju razgovor na Instagram Cosmo Blind Chatu!

Naime, danas, u utorak, 28.04.20. u 21h, Arija & Rade će se po prvi puta ikad uplesti u razgovor na vašim ekranima na Cosmopolitan Hrvatska Instagram profilu. 

Uključite se večeras i otkrijte kako Arija & Rade provode dane za vrijeme pandemije koronavirusa, kako se nose s izvanrednom situacijom, koji su im planovi za budućnost, i što sve imaju zajedničko (osim što im prezimena počinju na slovo R!:)

View this post on Instagram

Kampanja za @lilithbykatarinababan Photo by: @joapaciorek

A post shared by Arija Rizvic (@arija_rizvic) on

Ona je glumica, redateljica, ponekad i pjevačica, koja nas je osvojila u seriji ‘Drugo ime ljubavi’ gdje glumi razmaženu tinejdžericu, influencericu Maju. Arija, koja je ime dobila po opernim ‘arijama’, rođena je u Rijeci, a praktički od svoje četvrte godine je na sceni: Škola za klasični balet, škola solo-pjevanja u Rijeci, Dramska akademija. Velik je broj uspješnih i hvaljenih predstava i projekata iza nje, a među ostalim je dobila nagradu publike za najbolju predstavu 'Povratak' na Marulićevim danima u Splitu te još dvije glumačke nagrade na Festivalu glumca. Usput rečeno, Arija je osvojila i Cosmopolitan Beauty Awards nagradu za najbolju celebrity-frizuru po izboru Cosmo-čitateljica. 

View this post on Instagram

#bornonhalloween #35yo

A post shared by Rade Radolović (@rade_radolovic) on

On je glumac iz Pule kojeg poznajemo iz hit kazališne komedije ‘Sve o muškarcima’ ili TV-serija kao što su ‘Pogrešan čovjek’ i ‘Drugo ime ljubavi’ (u kojoj glumi policajca Šiška), povremeno i voditelj, a osim po tome što voli plivati u moru čak i zimi, poznat je i po radionici Udruge Pozornica & Govornica koja kroz osnove glume, javne nastupe te pripreme za studij glume, pomaže učesnicima da nauče koristiti glumu kako bi oslobodili sebe i svoje izražavanje. I riješili se treme.

Opustite se uz Cosmopolitan večeras i pridružite nam se u velikom Cosmo Insta Blind Chatu u društvu Arije Rizvić i Rade Radolovića!

Vidimo se večeras, utorak, 28.4.2020. u 21h na Cosmopolitan Hrvatska Instagram profilu!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj