Cosmo dejt: Jason Momoa

05/06/2019

Zvijezda serije "Igra prijestolja" , nekadašnji model za rublje, zasjao je i u filmu "Aquaman" u ulozi superheroja. Čekajte samo da vidite te njegove legendarne trbušnjake pod vodom. Oduševit ćete se. A i um mu je seksi...

TETOVAŽE

"Ima tu svega - od maksime "Être toujours ivre" (uvijek budi pijan) do havajskih plemenskih simbola kao što su trokut ili zubi morskog psa, a koji simboliziraju prelazak iz svijeta tame u svjetlo.Obožavam tetovaže!"

ŠKOLA

"Školu sam završio sa 16 jer sam želio pomoći samohranoj majci koja je radila tri posla. Kao klinac nisam sanjao o glumi nego o tome da pišem, režiram i produciram filmove. No kada sam to rekao svom agentu, samo je odmahnuo rukom..."

SNAGA U KOSI
 
"Na svijetu ima dovoljno muškaraca koji su uredno ošišani. I samo sam jednom morao skratiti kosu. Bio sam baš uznemiren, a i moja žena mi je rekla: "Ako još jednom skratiš kosu, ostavljam te!" Naravno da se šalila, iako - nikad ne znaš..."

sfsfsf


BEZ ODJEĆE, MOLIM 


"Može jedan selfie bez majice? Ugodno se osjećam bez odjeće. Primjerice, obožavam penjanje na stijene, ali bez majice. Doduše, malo je čudno kada takav odem u teretanu, a ljudi me fotkaju. Srećom, to me ne čini nervoznim. Navikao sam se i to mi je sada već prirodno."

LJUBAV NA PRVI POGLED

"Bio sam klinac kada sam upoznao svoju današnju suprugu Lisu Bonet. Zračila je poput vatrometa. To je bilo prije 13 godina. Imao sam sreće, zaista. Ona me voli, a uz nju i rastem."

kjjkj

NEMAM STILA, PA ŠTO

"Neki bezveznjak na ulici nazvao me najboljim najgore odjevenim muškarcem na svijetu. Pretpostavljam da je i to stil. I to jako rustikalan. No kako sam odrastao, moram tu i tamo na premijeru obući i neko odijelo. A to moju mamu jako usrećuje."

EKSTRA DOZA ADRENALINA

"Ne mogu zamisliti život bez surfanja, alpinizma, snowboardinga, hokeja i brdskog biciklizma. A čini se da ne mogu reći "Ne!" ni maminoj piti od jabuka, crnom vinu i japanskoj hrani. "

SDFQ

POLA ČOVJEK POLA RIBA

"Istina, odrastanje u Iowi pomoglo mi je u ulozi "Aquamana" jer kada dijete Havaja odrasta u Iowi, mora se osjećati kao da odskače iz svoje okoline. Isto se dogodilo kada sam se preselio na Havaje. Da, teško je zamisliti, ali bio sam žrtva bulinga, a tijekom života shvatio sam i to da moram biti svoj."

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj