Cijeli svijet priča o ovom nastupu na Super Bowlu

06/02/2017

Lady Gaga nastupila je na najvažniijem sportskom događaju u Americi Super Bowlu, pojavivši se u poluvremenu utakmice uz stotine osvijetljenih dronova na Stadionu NRG u Houstonu te je doslovno sletjela na pozornicu

Lady Gaga nastupila je na zasigurno najvećem sportskom događaju u Americi, Super Bowlu, a njezin nastup započeo je uistinu spektakularno. Lady Gaga je na pozornicu sletjela iz zraka otpjevavši pjesmu ‘God Bless America’. Pjevačica je nastupila u poluvremenu utakmice Super Bowla uz stotine osvijetljenih dronova na Stadionu NRG u Houstonu.

Njezin je nastup trajao 13 minuta, a gledalo ga je više od 100 milijuna ljudi. Za tu je prigodu pjevačica odjenula blješteći triko koji je iskombinirala s čizmama od istog materijala.

Njezin nastup iščekivan je tjednima, a pjevačica ga je iskoristila i poslala i jasnu političku poruku otpjevavši pjesmu ‘This Land Is Your Land”, himnu koju ovih dana pjevaju protivnici Trumpove imigracijske politike te ju je kako je rekla posvetila podijeljenom američkom društvu.

Čak je i Elton John bio oduševljen njezinim nastupom pa je tako na Instagramu objavio fotografiju i napisao: ‘Ovo je najspektakularniji nastup ikad viđen tijekom poluvremena utakmice Super Bowla. Tako je uzbudljivo biti ovdje!’

d

d

d

d


Izvor: Story.hr

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj