Christina Aguilera: Ne da mi se vježbati

16/01/2011

Pjevačica koja je odnedavno ponovno singl ne vidi smisao u odricanju od hrane i priznala je da vježba samo kako bi si podigla raspoloženje

d

Svjetska glazbena zvijezda koja je u prosincu zakoračila u tridesete godine, Christina Aguilera, osjeća se mnogo seksepilnije otkako je postala majka, a sve joj je manje važno da cijelo vrijeme bude u top-formi.

- Nikad nisam smatrala da po svaku cijenu trebam održavati tjelesnu kondiciju. Jednostavno nisam od tih žena koje spremno legnu na strunjaču i uživaju u vježbanju. Kako se uopće ne osjećam dobro u svemu tome, u nekim trenucima čak i mrzim teretanu.

Ipak, samo zato što se poslije osjećam mnogo bolje i misli su mi bistrije, natjeram se da podignem koji uteg, odradim nekoliko kardio vježbi i pomalo boksam. Što se tiče hrane, život je samo jedan i ne vidim poantu u suzdržavanju od omiljenih poslastica. Uživam se počastiti nečim što volim – otkrila je ova hitmejkerica koja smjelo gleda u oči svojim godinama i vjeruje da svako doba sa sobom donosi nove životne lekcije.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj