Celebritiji se zgražaju nad novom Trumpovom odlukom, a Kim Kardashian imala je savršen odgovor

30/01/2017

Dolazak novog američkog predsjednika na vlast zgrozio je mnoge – jedni su odselili iz države, a drugi su to bili prisiljeni učiniti. Što o svemu tome imaju reći celebritiji?

Mnogi celebritiji imaju opravdane razloge zbog kojih se ne miješaju u politička događanja u svojoj zemlji, no prošlog petka Trump je donio odluku o kojoj nitko nije šutio.

Naime, Donald Trump potpisao je naredbu koja trenutno sprječava ulazak izbjeglica i imigranata u SAD, uključujući i one iz Sirije. Odluka je rezultirala protestima diljem aerodroma u državi, a na noge su stali baš svi – čak i poznati.

Repost @huffpostwomen by @kimothyjoy

A photo posted by P!NK (@pink) on


Ipak, jedan se tweet posebno istaknuo i trenutno poklopio sva Trumpova uvjerenja.

Naime, kao odgovor njegovoj odluci, Kim Kardashian objavila je post koji je naslovila sa: „Statistika“, a pokazuje kako je veći broj Amerikanaca godišnje ubijeno djecom u doticaju s oružjem, kosilicama i ispadanjem iz kreveta, nego od ruke islamskih imigranata.

Pa, budući da Trump obožava pažnju bogatih i slavnih, sad ju je definitivno dobio, a ovaj bi ga tweet mogao navesti da razmisli o svojim postupcima. Naposljetku, nije li Kanye njegov povjerljivi savjetnik?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj