Cardi B progovorila o svojim tvrdnjama da je drogirala i pljačkala muškarce

27/03/2019

Video otprije tri godine u kojem Cardi B govori o svom životu, dok je radila kao striptizeta, je opet postao viralan, kao i hashtag #SurvivingCardiB. Evo njezinog odgovora...

U spornom videu Cardi B govori o tome kako je, dok je bila striptizeta, zavodila muškarce, nalazila se s njima u hotelima, a zatim bi ih nadrogirala i opljačkala.


Cardi B nije dugo trebalo da odgovori nakon što je video ponovno ugledao svijetlo dana, svoj je odgovor objavila na Instagramu, a u podužoj je izjavi napisala:


"Vidim da se na društvenim mrežama opet pojavio video otprije 3 godine u kojem govorim o stvarima, dobrim ili lošim, koje sam bila prisiljena raditi u prošlosti, kako bih preživjela. Nikada nisam tvrdila da sam savršena, niti da imam savršenu prošlost, uvijek sam govorila svoju istinu i stajala iza svojih riječi i djela. Dio sam hip hop kulture, u kojoj je normalno govoriti o lošim stvarima koje si morao napraviti da dođeš gdje si sada. Postoje reperi koji glorificiraju ubojstva, nasilje, drogu i pljačke. Zločine za koje imaju osjećaj da su morali počiniti da bi preživjeli. Ja nikad nisam glorificirala stvari o kojima pričam u tom videu, nikada to nisam ni stavila u svoju glazbu jer nisam ponosna na to i mislim da je moja odgovornost ne glorificirati to. Donijela sam odluke koje sam donijela u to vrijeme jer su mi opcije bile ograničene. Blagoslovljena sam jer sam se imala priliku podići iznad toga, ali puno žena nije..."

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

All I can do now is be a better me for myself my family and my future.

Objavu dijeli CARDIVENOM (@iamcardib)

profimedia-0416752886

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj