Cara Delevingne o svojoj borbi s depresijom: „Željela sam da me svijet proguta“

27/10/2015

Čini se kako Cara Delevingne ima sve – karijeru, pamet, ljepotu, niz talenata – ali glumica na nedavnom intervjuu nije skrivala ništa, te je priznala kako se od ranih tinejdžerskih dana borila s depresijom.

„Mislim da sam se toliko forsirala da sam u jednom trenutku doživjela slom živaca. U jednom sam trenutku malo poludjela. Osjećala sam se suicidalno i uopće nisam imala želju za životom“, priznala je u nedavnom intervjuu s Rupertom Everettom.

„Osjećala sam se potpuno samo. Isto tako, shvatila sam koliko sam zapravo sretna, kako imam divnu obitelj i najbolje prijatelje, ali ni to nije bilo važno. Željela sam da me svijet proguta.“

Čak i nakon njezinog uspjeha, Cara je bila svjesna kako njezin problem neće nestati sam od sebe. „U ovom nam svijetu govore da ako smo lijepi, mršavi, uspješni, slavni, ako se uklapamo i ako nas svi vole, bit ćemo sretni. To nije baš tako“, rekla je. Cara je u svojoj borbi pronašla inspiraciju u yogi, ali je velik dio njezine terapije bio i naučiti kako reći „ne“.


Iako nikome ne želimo depresiju, možemo sa sigurnošću reći kako bi svijet bilo bolje mjesto kad bi nas još pokoja slavna osoba osvijestila kako, čak i na crvenom tepihu, ničiji život nije savršen.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj