Cambi i Roko ovog Božića stavljaju točku na sve poraze 2020. godine!

27/11/2020

Nakon što su ove godine predstavili novo ime, imidž i glazbeni identitet u duetima s Giulianom i Nenom Belanom, CAMBI se vraćaju s novom suradnjom i donose najtopliji božićni zvuk.

Ovog puta u pjesmi "Božić nam dolazi" vodećim vokalima CAMBI-ja Juri Nikoliću, Jošku Tranfiću, Luki Čuliću i Sandru Gerbecu pridružio se naš posljednji predstavnik na Eurosongu  - "vokalni heroj" Roko Blažević.

"Božić je

Stavljam točku na sve poraze

Pravo vrijeme je za praštanje

Ljubav, vjera, nada uvijek su gdje smo mi

Božić nam dolazi."

Pjesma koja je nastala još 2016. godine dugo je tražila svoj put od autorice Jelene Buča, članice grupe The Frajle koja potpisuje tekst i glazbu u suradnji s Vladimirom Uzelcem da bi naposlijetku završila u rukama ovog splitskog vokalnog sastava. Za aranžman je zaslužan mladi producent Hrvoje Domazet koji potpisuje i dosadašnje singlove moderniziranog CAMBI-ja.

Toplu božićnu vIdeo priču režirao je Milan Latković i smjestio u kaštelansku Villu Maremonti, a u njoj se pojavljuju prijatelji i obitelji članova CAMBI koji su tako dočarali jedno pravo blagdansko okupljanje u ovim nesigurnim vremenima.

 2

Dojmljiva vizualna i glazbena priča uz himničan refren zasiguran je mamac da će novi singl CAMBI i Roka ovog Božića zaista staviti točku na sve poraze koje nam je ova godina donijela i pružiti toplinu i utjehu u nadolazećem blagdanskom periodu.

 

fotografije: Marko Vuletić

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj