Čini se da vidimo duplo: 6 celebrityja za koje nismo imali pojma da su blizanci

15/02/2021

I ne, ne mislimo na horoskop!

Svi smo čuli za Mary-Kate i Ashley, a onda i Dylana i Colea Sprousea. Štoviše, slavni su blizanci uvijek uspješno nizali ulogu za ulogom još jednom nam potvrđujući da kud ide jedan ići će i drugi. Ipak, neke su celebrityje njihovi braća i sestre odlučili podržati izvan očiju javnosti i to vrlo uspješno budući da nismo imali pojma da uopće postoje.

Pa, čudite se i divite s nama - ove zvijezde možda ne dijele jednaku dozu popularnosti, ali zato definitivno dijele DNK.

Ashton i Michael Kutcher

kutchers

Zvijezda ‘Ludih 70-ih’, a onda i niza drugih serija i filmova, rođendan dijeli sa svojim dvojajčanim blizancem, Michaelom koji od rođenja pati od cerebralne paralize. Unatoč tome, Michael je završio studij poslovnog menadžmenta i financija te trenutno radi kao advokat i motivacijski govornik čak dviju zaklada namijenjenih osobama oboljelih od cerebralne paralize.

Gisele i Patricia Bűndchen

View this post on Instagram

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)


Supermodel Gisele Bűndchen nedavno je svoj 40. rođendan proslavila rame uz rame sa svojom dvojajčanom blizankom, Patriciom. U to ime, objavila je niz slika i prekrasnu poruku u kojoj je izjavila da je prava sretnica što je imala priliku roditi se uz svoju blizanku i najbolju prijateljicu.

Laverne Cox i M Lamar

laverne cox

Zvijezda Netflixovog hita ‘Orange is the New Black’, Laverne Cox, ima identičnog blizanca, koji je, vjerovali ili ne, također glumio u seriji! Naime, iako nitko od nas to nije primijetio, Lamar je gostovao u epizodi u kojoj je ispričana Lavernina pozadinska priča, točnije, o njezinoj tranziciji i životu dok je još bila muškarac. Iako Lamar nije profesionalni glumac, njezin se identičan brat blizanac uspješno bavi glazbom i umjetnošću, a njihov se stil, unatoč izgledu, u velikoj mjeri u potpunosti razlikuje.

Rami i Sami Malek

maleks

Kao možda i najveći šok na popisu, dolazi Ramijev identičan brat blizanac Sami Malek. I, iako zvijezda filma ‘Bohemian Rhapsody’ i ‘Mr. Robota’ poštuje želju za privatnošću svoga brata koji predaje u jednoj holivudskoj osnovnoj školi, Sami i Rami i dalje su nerazdvojni.

Scarlett i Hunter Johansson

scarlett johansson

Čini se da ne moramo razmišljati o tome kako bi holivudska ljepotica izgledala da je muškarac budući da se i sama može pohvaliti bratom blizancem. Pa, dok Scarlett priprema dugoočekivani film ‘Black Widow’, tu i tamo surađuje i s Hunterom u njegovoj neprofitnoj organizaciji koja pomaže javnim službama u slučaju prirodnih nepogoda.

Vin Diesel i Paul Vincent

View this post on Instagram

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Iako na naše razočaranje Paul Vincent nije Vin Diesel samo s kosom, zvijezda serijala ‘Brzi i žestoki’, Mark Sinclair Vincent a.k.a. Vin Diesel, ima brata blizanca s kojim surađuje iza kamera. Naime, Paul Vincent radi kao producent za zvuk i grafiku.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj