Bezobrazno zgodni Ansel Elgort novac za borbu protiv korone prikuplja golišavom fotkom!

22/04/2020

Unatoč tome što je Instagram uklonio spornu fotografiju, Ansel je očigledno uspio u naumu jer je uspio prikupiti 207 519 dolara.

Zaboravite na istrčavanje (polu)maratona, Ansel Elgort osmislio je puno plemenitiji način za prikupljanje financijskih sredstava za borbu protiv virusne pandemije. 

Zvijezda filma 'The Fault In Our Stars' podijelila je na svom Instagram profilu golišavu fotografiju iz tuš kabine koja je, u međuvremenu uklonjena zbog kršenja njihovih pravila o golišavim fotografijama. Moramo naglasiti kako mi na slici ne vidimo ništa sporno. Dapače! Uz fotografiju je objavio i caption: 'OnlyFans LINK IN BIO.'

 

Za one koji ne znaju, OnlyFans je platforma na kojoj pretplatnici imaju mogućnost vidjeti ekskluzivan sadržaj objavljen od strane osoba koje prate, a koji je nerijetko eksplicitnog sadržaja. Svi oni koji su kliknuli na link u nadi kako će dobiti uvid u još sočnog fotografskog sadržaja našli su se na GoFundMe stranici restorana Brooklyn for Life! koji svakoga dana dostavlja od 75-100 porcija hrane njujorškim junacima na prvoj crti bojišnice protiv koronavirusa. 

Unatoč tome što je Instagram uklonio spornu fotografiju, Ansel je očigledno uspio u naumu jer je uspio prikupiti 207 519 dolara. Tako da bravo za njega i sve one koji su prikupili sredstva. A mi, Ansele, imamo samo jedan prijedlog - budući da nemamo nikakvih problema s ovakvim fotografijama, samo se prebaci na Twitter pa da u miru i bez cenzure možemo uživati u njima!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj