Ariana Grande: pjesma koja obara sve rekorde

25/10/2020

Je li ovo najgenijalniji spot koji se pojavio u posljednje vrijeme?

Njezin posljednji album 'Thank U, Next' svjetlo je dana ugledao u veljači prošle godine, a slobodno ga možemo nazvati remek djelom budući da joj je donio 5 nominacija za nagradu Grammy i instantno mjesto na vrhu Billboardove ljestvice. Niti godinu dana kasnije, Ariana izdaje novi album za koji je najavljeni datum izlaska 30. listopada, a da bi se i ovaj mogao pokazati kao mega uspješnica čini se, barem zasad, prema singlu 'positions' objavljenom prije 3 dana. 

Spot singla koji će se naći na njezinom novom albumu smješten je u Bijelu kuću u kojoj se Ariana pojavljuje u različitim ulogama, od kuharice i šetačice pasa pa do one predsjednice Sjedinjenih Američkih Država, a slučajno ili ne, njezin je spot samo šlag na kraju tjedna protresenog političkom groznicom i debatama potencijalnih budućih predsjednika - Trumpa i Bidena.

Ariana je u svakom slučaju još jednom dokazala kako zna namirisati recept za uspjeh pa ni ne čudi što je njezin video u samo 3 dana pogledan više od 35 milijuna puta.  Ako se nas pita, apsolutno zasluženo. Još kada bismo nju mogli gledati u ulozi predsjednice i u stvarnom životu, gdje bi našoj sreći bio kraj!Je 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj