Aklea Neon gošća podcasta KiloMetri

22/04/2020

Iako nas ova godina u najmanju ruku ne mazi, možemo reći da nas je svakako otvorila ka nekim novim duhovnim vrijednostima i spoznajama. Iako ćemo na putovanja morati pričekati još neko vrijeme, o njima možemo slušati online i to u prvom travel podcastu na Balkanu „KiloMetri“. Jučerašnja gošća je bila živopisna Aklea Neon.

Karizmatična putujuća glazbenica, Aklea Neon, podijelila je s nama priču o počecima skitanja, najdražoj destinaciji, planovima u ovim izazovnim vremenima, snimanjima spotova na putovanjima, vezi s popularnim Soy Tribu influencerom. Upravo je sada pravo vrijeme za stapanje s prirodom, rad na sebi i istinskim ljudskim vrijednostima. Udobno se zavaljajte i uživajte u ovom inspirirajućem podcastu. 

Prije Aklee Neon u podcastu KiloMetri do sada smo gledali Alis Marić, autoricu bloga „Čitaj knjigu“ koja nam je opisala kako izgleda život nakon otkaza? Kakva tajna veze stoji između knjiga i putovanja te u koji grad bi se mogla neprestano vraćati i zašto? 

Svjetski putnik, influencer, sjajan fotograf i vječni optimist Domagoj Sever ispričao nam je o svojim životnim i putnim kilometrima. Otkrijte koje su ga destinacije oduševile, gdje je sve radio izložbe, koji su njegovi nedosanjani snovi, kako izgleda život travel bloggera i hrpu zanimljivih detalja :)

Ribafish je gost koji je probio led u prvom travel podcastu na Balkanu KiloMetri. Sve o njegovom životnom putu, projektu RokOtok, putovanjima i snovima možete gledati u ovoj zanimljivoj epizodi. 

KiloMetri su autorski projekt Katarine Moškatelo, osmišljen 2019. godine. Ova svestrana radijska voditeljica, voice over artist, turistički vodič, strastveni putnik i kreativac prije svega napravila je podcast kako bi putovanja približila svima. Koji god način putovanja da vas veseli, od otmjenih do skromnih varijanti, europskih ili dalekih destinacija, na ovom kanalu dobit ćete informacija koje ne možete čuti svugdje. KiloMetri su pravo mjesto za sve ljubitelje putovanja. Tko zna, možda dobijete neku novu ideju za put, kada sve ovo prođe. Do tada, lajkajte, shaerajte, komentirajte. 

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj