Adele se napila sa Spajsicama

18/06/2019

Britanska pjevačica, 31-godišnja Adele, nikada nije skrivala ljubav prema grupi 'Spice Girls'. Ove je subote, kao i ostali obožavatelji, uživala u koncertu na Wembley stadionu. Na društvenim mrežama nije skrivala oduševljenje, pa je objavila snimke i fotografije, kojima je obilježila ovaj veliki trenutak. U jednom intervjuu, Adele je priznala kako je baš tih pet djevojaka uvelike utjecalo na njenu karijeru. 

ADELE-SPICE-GIRLS-0448344208

 

'Posljednji put kad sam ih gledala uživo bilo je prije 21 godinu! Danas sam sa svojim najdražima plakala, smijala se, vrištala, plesala, stvarala uspomene te se ponovno zaljubila, baš kao i kada sam imala deset godina. Nije tajna koliko ih volim i koliko su me inspirirale i motivirale da stalno gledam ispred sebe, te da se nikako ne okrećem. Napokon sam upoznala Ginger, napila sam se s djevojkama i ne mogu vjerovati koliko sam daleko dogurala. Hvala vam za sve što sam doživjela, bez vas ne bih bila ovdje gdje jesam. Volim vas', otvorila je dušu na društvenim mrežama Adele. 

 Podsjetimo, otkako je objavljena sretna vijest da će nekad planetarno popularne Spice Girls ponovno zajedno zapjevati na pozornici, iako bez Victorije Beckham, fanovi su bili u ekstazi od sreće. Kako su pisali strani mediji, ulaznice za njihove koncerte rasprodane su samo nekoliko minuta nakon što su puštene u prodaju, zbog čega su djevojke odlučile odsvirati još dodatna četiri koncerta.


Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj