A-Rod opet optužen da vara J.Lo

28/03/2019

OMG, hoće li preživjeti ovo?

Alex Rodriguez već se drugi put našao pod paljbom optužbi da vara svoju zaručnicu Jennifer Lopez. Ovaj put dolaze od Zoe Gregory, Playboy zečice, koja tvrdi da joj se Alex javlja od prosinca prošle godine. Navodno joj je slao gole slike i pitao je da mu pošalje seks snimke. Osim toga, htio je da se nađu i da ga spoji s drugim curama. Zoe tvrdi da je odlučila izaći s tim u javnost je misli da je J.Lo genijalna i da ne zaslužuje takvo ponašanje. Pogotovo ako, kako je Zoe naglasila, frajer to radi do trenutka kad te zaprosi.

Zanimljivo je kako su svi čekali da se J. Lo i A-Rod zaruče da krenu sa svojim ispovijestima. I da, kad kažemo svi, onda naravno mislimo na Josea Canseca, koji je Alexa optužio da je Jennifer prevario s njegovom bivšom ženom Jessicom Canseco.

Ipak, nije sve još propalo. Jessica je izjavila da tvrdnje njezinog bivšeg s Twittera nisu istinite, a iako se J.Lo još nije oglasila, njoj blizak izvor tvrdi kako se ne uzrujava oko toga, jer je već navikla na šuškanja o varanju pa se ne zamara oko toga. Izgleda da J.Lo zasad stvarno vjeruje Rodriguezu.

profimedia-0421938229

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj