On je njoj posvetio pjesmu, a ona njemu super seksi tetovažu - Chrissy i John pravi su #couplegoals

20/01/2021

Znate kako kažu: nova godina - nova tetovaža… ili?

Ah, nije li prekrasno… on za tebe piše pjesme, a ti njemu posvećuješ vječnu tintu na svojoj koži. I, iako se većina nas nema priliku buditi pored John Legenda, ništa nas ne sprječava u tome da vjerno pratimo njihove društvene stranice na kojima slavni pjevač i bivša manekenka ne kriju svoje osjećaje.

U tom je stilu Chrissy prije pet dana podijelila video u trajanju od tri minute posvećen njezinoj novoj tetovaži. Naime, u čast pjesme “Ooh Laa”, koju je John Legend posvetio svojoj suprugi, Chrissy je uzduž kralješnice odlučila tetovirati natpis: “Ooh laa”.

Tijekom videa, bračni par prisjetio se trenutka kada su po prvi put zajedno slušali njezinu pjesmu. John je rekao:

“Sjećam se. Bilo je to u našoj spavaćoj sobi… testirali smo je kako bi bili sigurni da doista djeluje. I djelovalo je… sjećam se da smo je prvi put puštali na repeat… bio je to dobar početak razgovora.”

View this post on Instagram

A post shared by winterstone (@winterstone)

Daniel Winter, također poznat kao Winter Stone, umjetnik koji stoji iza samog dizajna tetovaže, također je objavio fotografiju Chrissy uz poruku:

“OOOOH LAAAA @chrissyteigen @johnlegend pravi je blagoslov stajati iza njezine nove tetovaže. John je ovu seksi pjesmu napisao upravo za nju pa je i logično da ju je željela ovjekovječiti u ovom obliku, zar ne?!!! Ako još niste čuli Johnov novi album BIGGER LOVE, poslušajte ga, odličan je!”

View this post on Instagram

A post shared by winterstone (@winterstone)

Pa, iako za nas još nitko nije napisao ljubavnu pjesmu, opsjednuti smo njezinom seksi tetovažom i iskreno, ne obećajemo da ju jednog dana nećemo poželjeti kopirati.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj