9 stvari koje je Jennifer Lawrence učinila kako bi postigla savršeno tijelo

10/03/2016

Jennifer Lawrence ostavila nas je bez daha na posljednjoj dodjeli Oscara jer je, osim svoje već postojeće ljepote, pokazala svoje zavidno tijelo koje je izgledalo bolje nego ikad. Svojeg je trenera, Daltona Wonga upoznala na setu filma X-men: First Class kad ju je Dalton doveo u formu superjunakinje Mistique.

Daltonove lekcije ostale su uz nju i na tome mu se zahvaljuje u Daltonovoj novoobjavljenoj knjizi. Lawrence kaže kako su ostali u kontaktu i viđaju se svaki put kad je u Londonu gdje trenira u njegovoj teretani, a zatim zajedno odlaze na burgere i pomfrit. „Sve je u ravnoteži“, kaže J.Law.

1
Dalton je i za naše čitateljice odlučio podijeliti tajnu njezinog zavidnog izgleda.

1. Naučila je ostati hidratizirana. Ne morate piti ogromne količine vode svake sekunde svoga dana, ali se pobrinite redovito pijuckati vodu tijekom cijeloga dana.

5

2. Kontrolirala je porcije. Jennifer Lawrence je poput nas smrtnika i ni u jednom trenutku ne poriče svoju ljubav prema tjestenini, pohanoj piletini i pizzi. Ona nikad ne bi mogla biti na dijeti. Dobro je i pokušati i s Daltonovim grafikonom.

2
3. Dovoljno je spavala. Vrlo je bitno odmarati tijelo. „Dovoljno se naspavajte, odmarajte popodne, ako niste imali dovoljno sna tijekom noći.“

4. Naučila je zabavljati se dok vježba. Bez obzira na to je li riječ o trčanju, plesu ili nekoj drugoj aktivnosti, vaša tjelovježba vama mora biti ugodna i zabavna kako biste postigli svoj maksimum, a time i vidljive rezultate.

3

5. Jela je čokoladu. Ako jednostavno ne možete bez slatkog, povremeno jedite tamnu čokoladu, onu sa 75 posto kakaa. Bolje je umjereno zadovoljiti potrebe od potpunog kočenja.

4

6. Znala je koji alkohol smije, a koji ne smije piti. Vino je bolje od Spritzera, a vodka sa sokom je bolja od White Russiana. Tu je i ostatak Daltonovog grafikona.


5
5
7. Radila je na svojem držanju. Vaše držanje automatski čini razliku u vašem izgledu. Radite na vježbama koje će popraviti vaše držanje i zamolite nekoga da vas ispravlja kad se držite pogrbljeno.

5

8. Stres je držala pod kontrolom. Kad je Jennifer bila na setu sa šminkom i frizurom, nije mogla vježbati, ali je mogla raditi na disanju, meditaciji i istezanju. Dalton duboko disanje savjetuje kao brzo i jednostavno rješenje protiv stresa.

9. Puno je radila. Jennifer se trudi uvijek biti u pokretu. Jede dobru količinu zdrave hrane, vodi računa o stilu života i stres drži pod kontrolom i uz to uživa u životu. Kad se sve spoji, dobivamo vrlo uravnoteženu osobu. Osim toga, vrlo je posvećena svojoj karijeri i to je ono što je čini odličnom glumicom i uzorom mladim ženama.“
6

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj