Ove cipele produžuju noge!

14/10/2013

5 nijansi boje kože Christiana Louboutina: Sigurni smo da ste i vi, kao i mnoge žene diljem svijeta poželjeli imati nekoliko centimetara više. Zahvaljujući svjetski poznatom dizajneru cipela, uskoro ćete to moći postići na veoma suptilan način...

Najjednostavnija stvar na cijelom svijetu je obuti vrtoglavo visoke štikle i dobiti na visini 10, 12 ili 15 centimetara, no dobiti na visini na temelju štikli koje su gotovo neprimjetne i nije tako jednostavno. Ili?

Proslavljeni dizajner ženskih cipela, Christian Louboutin, osmislio je novu kolekciju cipela - njih ravno 25 modela. Da budemo precizniji, osmislio je pet modela klasičnih ženskih štikli od kojih svake dolaze u čak 5 nijansi boje kože. Cilj mu je bio stvoriti cipele koje će se stopiti s tenom i na najsuptilniji mogući način podariti ženama eleganciju i visinu. Koliko će taj užitak točno koštati, još nije precizirano, ali ako je suditi prema cijenama prijašnjih modela, može se očekivati da će koštati jednako kao i cipele vrtoglavo visokih 625 dolara. Iliti cca 3500 kuna. Pa tko voli, neka izvoli!

y

Budući da se popularne Louboutinke prodaju isključivo u njegovim prodavaonicama u prijestolnicama mode, želite li se dočepati svog para, ne preostaje vam drugo nego posjetiti jednu od njih. Budete li u mogućnosti naručiti od nekoga da vam ih donese ili ih kupiti putem Interneta, obavezno nabavite aplikaciju uz pomoć koje ćete odrediti koja vam točno od 5 nijansi treba. Mora se priznati da je slavni dizajner mislio na sve, osim na možda udobnost, a što se može zaključiti iz njegovog mišljenja da za ljepotu ponekad treba patiti.

y

y

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj