14 zvijezda koje su išle u školu zajedno

11/07/2018

Britney i Alicia, Gaga i Nicky, tko bi rekao da su ove zvijezda išle u školu?

Svijet je mali, a Hollywood je malo selo, to znamo, no nismo očekivali da je toliko mali. Neki od ovih zvijezda prijatelji su iz škoskih klupa, dok drugi nisu bili svjesni da idu u razred s budućim holivudskim zvijezdama (i multimilijunašima).

Saznajte dakle tko je s kim išao u školu.


Ansel Elgort & Timothee Chalamet

Glumci Ansel Elgort i Timothee Chalamet

Ova dva ljepotana zajedno su išli u umjetničku školu LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts u New Yorku, gdje su često zajedno igrali košarku i zajedno pohađali nastavu. Prošlog prosinca 2017., Ansel je na svom Instagramu objavio slijedeće: “Ponos Laguardia srednje. Ovo je stvarno ludo, Timmy i ja smo igrali u istom košarkaškom timu, a u istoj godini smo obojica nominirani za f$&king Golden Globe!!! Živimo san sjedeći u prvom redu na utakmici Knicksa. Nikad ne znaš što ti život nosi. Čestitam, Timmy ❤️..."


Britney Spears & Alicia Keys

Pjevačice Britney Spears i Alicia Keys

Ove dvije pjevačice obje su išle u umjetničku školu Professional Performing Arts School u New Yorku. Iako su bile ista generacija, Alicia je školu završila 2 godine kasnije, sa 16 godinama, sa velikim pohvalama škole!


Cameron Diaz & Snoop Dogg

Cameron Diaz i Snoop Dogg

Priznajte, ovo niste očekivali! Cameron i Snoop išli su u istu kalifornijsku politehničku školu Long Beach Polytechnic High School, i zapravo su se jako dobro poznavali. Reper je u intervjuu za Yahoo! Music 2013. rekao, “Družila se sa mojim frendicama… Bila je cool i fora.”


Azealia Banks & Nicki Minaj

Reperice Azealia Banks i Nicki Minaj

Nije tajna da su ove dvije reperice u javnoj svađi od 2012. godine, ali ono što mnogi ne znaju je to da su išle zajedno u umjetničku školu LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts. Čak su imale istog profesora iz glume, mentora Harryja Shifmana. Shifman je časopisu Vibe 2012. rekao, “Ne sjećam se da je Nicki bila jednako ambiciozna kao što mi je Azealia djelovala." Uf, drama!


Gwyneth Paltrow & Kerry Washington

Glumice Gwyneth Paltrow i Kerry Washington

Ove dvije superstar glumice dijelile su klupe srednje škole prestižne srednje škole Spence School u New Yorku. Iako nisu bile frendice, Kerry je uvijek cijenila i divila se Gwyneth. Rekla je Jimmy Kimmelu, "... kad sam bila brucošica, jako sam htjela biti u Triple Trio [acapella pjevačkoj grupi] jer je tamo bila genijalna Gwyneth Paltrow koja je bila predsjednica grupe Triple Trio. Zbog toga sam jednog dana htjela postati zamjenica predsjednice za Triple Trio, a to sam jednog dana i postala. To mi je bila velika čast.”


Zooey Deschanel & Kate Hudson

Glumice Zooey Deschanel i Kate Hudson

Puno prije nego su ove dvije sjajne glumice glumile zajedno u filmu Almost Famous, zajedno su nastupale u srednjoškolskoj predstavi Don Quijote. prisjetile su se tog doba u školi Crossroads School for Arts & Science u showu Andy Cohena 2015. “Watch What Happens Live with Andy Cohen”.


Lady Gaga i Nicky Hilton

Lady Gaga i Nicky Hilton

Prije nego je postala Lady Gaga, pjevačica je u školu išla sa sestrama Hilton, njujoršku katoličku školu Convent of the Sacred Heart. U istu je školu išla i Paris, bila je starija generacija i na kraju se ispisala. Lady Gaga je sestre Hilton spomenula u intervjuu za About.com 2008., “Sjećam se da su uvijek bile čiste i uredne. Jako, jako čiste i uredne."

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj