14 celebritija s jako, JAKO odvratnim navikama

11/01/2021

Kad netko kaže Matthew McConaughey, mi kažemo "mmmljac"! Zato je užasno teško povjerovati da on ili bilo koja druga slavna osoba može imati one iste mane običnih smrtnika. Pa, iako je teško vjerovati da se jedan s liste najseksi frajera gotovo nikad ne kupa, a da drugi uživa u češnjaku više nego u pranju zubiju, i oni su samo ljudi

Svijet slavnih u mnogočemu se razlikuje od onog našeg - naposljetku, oni su slavni, bogati i obožavani diljem cijelog svijeta. Uz to baš uvijek izgledaju odlično, a mi redovito uživamo u scenama u kojima se ljube s drugim, jednako privlačnim celebritijima. Ipak, čini se da ni oni nisu toliko savršeni koliko (uglavnom) izgledaju, budući da su se njihovi kolege i javno odlučili požaliti na njihove poprilično grozne higijenske navike. Odjednom nam one romantične scene više i ne izgledaju tako privlačno.

1. Brad Pitt pazuhe briše vlažnim maramicama umjesto tuširanja

Srušili smo ti snove o jednom od najpoželjnijih muškaraca Hollywooda? Žao nam je, ali njegov kolega Eli Roth otkrio je kako je Pitt redovito preskakao tuširanje tijekom snimanja filma "Nemilosrdni gadovi", a čini se kako to nije bilo jedino vrijeme kad je Brad koristio svoju "domišljatu" taktiku korištenja vlažnih maramica. Naime, "najseksi frajer današnjice" požalio se kako jednostavno nema vremena stalno se tuširati.

2. Zac Efron pojeo je sendvič s tunom tik prije scene ljubljenja

Efron je dosad poljubio bezbroj prekrasnih hollywoodskih glumica i baš ga nijedna nije optužila da se loše ljubi. S druge strane, Zaca je jedna prozvala zbog lošeg zadaha nakon što je trenutak prije scene ljubljenja pojeo sendvič s tunom. Ipak, Efron je priznao kako mu je zbog toga bilo užasno neugodno pa vjerujemo kako to nije nešto što namjerava ponoviti. Fuj!

3. Marilyn Monroe je stalno prdila i gotovo se nikad nije kupala

Da, Marilyn Monroe, internacionalna ikona! Unatoč tome što je bila (i još uvijek je) smatrana jednom od najljepših žena Hollywooda, a možda i svijeta, Monroe i nije imala pretjerano dobre higijenske navike. Naime, njezin je kolega, Clark Gable, koji je navodno bio opsjednut osobnom higijenom, rekao kako je Marylin "ekscesivno prdila" te kako se mrzila kupati, što je glumca užasavalo.

4. Jennifer Lawrence namjerno jede češnjak i tunu prije scena ljubljenja

Dok bi tek rijetki odbili poljubac s preslatkom i prekrasnom Jennifer Lawrence, oni koji su tu priliku već imali otkrili su nešto što nam je trenutno čini malo manje neodoljivom. Naime, Liam Hemsworth otkrio je sljedeće: "Dok smo snimali 'Igre gladi', mrzio sam snimati scene ljubljenja s Jennifer. Ona mi je jedna od najboljih prijateljica i stvarno ju volim, ali je prije svake scene namjerno jela češnjak i tunu, a onda bi mi tik prije poljupca rekla: 'Nisam oprala zube.' Odgovorio bih joj s: 'Super, jedva čekam okusiti tvoj ručak.'

5. Matthew McConaughey je toliko smrdio da mu je Kate Hudson kupila dezodorans

Neki ljudi jednostavno mrze nositi dezodorans, neovisno o tome što drugi misle o tome. Uzmite, naprimjer, Matthewa McConaugheyja - on ne nosi dezodorans niti kolonjsku vodu i to već dvadeset godina. McConaughey se brani time što su mu sve žene, uključujući njegovu majku, rekle sljedeće: "Tvoj je prirodan miris, miris muškarca i, naposljetku, tvoj miris." Hmm miris... smrad...

6. Johnny Depp je morao koristiti vodicu za ispiranje ustiju i mentol prije scena ljubljenja s Angelinom Jolie

Super talentirani glumac poznat je po svojoj lošoj osobnoj higijeni. Naime, Depp misli kako kupanje i nije najbitnija stvar na svijetu što se na njemu itekako i osjeća. Osim toga, ništa bolji nije ni njegov zadah. Iako više ne puši, njegov ga pušački zadah još uvijek nije napustio. Ipak, iako mu to i nije bila najdraža stvar na svijetu, Depp je redovito usta "pročišćavao" mentolom kako bi usrećio svoju kolegicu, Angelinu Jolie.

7. Shailene Woodley ima grozan zadah

Shailene je, čini se, već dobro poznata po groznom zadahu. Naime, tijekom snimanja filma "Spektakularna sadašnjost", njezin se kolega Miles Woodley zgražao scena ljubljenja: "Prije scene, Shailene je uzela nekakve kineske suplemente zbog kojih joj je zadah smrdio na izmet, a najgora je stvar bila ta što je uvijek imala beskrajne zalihe tih kapsula i njezin je zadah baš uvijek bio grozan."

8. Russell Crowe se ne tušira dok snima

Kad kažemo Russell Crowe, odmah se sjetimo "Gladijatora" - da, poznat je po svojim znojnim i prljavim herojima. Zato možda i nije toliko čudno da je glumac vrlo često smrdljiv. Navodno, Crowe izbjegava koristiti higijenske proizvode poput šampona, gelova za tuširanje i dezodoransa. Da bi stvar bila gora, tijekom snimanja filmova Crowe gotovo u potpunosti izbjegava tuširanje ne bi li zadržao autentičnost lika kojeg glumi. Ali priča ne staje ni tu - Crowe smrdi i dok ne snima. Njegovi kolege na događanjima nerijetko traže sjedala niz vjetar kako se ne bi morali nositi s njegovim neugodnim mirisima. Grozno, zar ne?

9. Jennifer Aniston ima grozan zadah od kave

Možeš li vjerovati da prekrasna zvijezda "Prijatelja" ima užasan zadah? Osim što su se mnogi kolege već žalili na neugodne mirise, Jason Bateman doslovno je zaustavio snimanje usred scene ljubljenja na snimanju filma "Zamjena" kako bi Aniston natjerao da pojede mentol. No Bateman nije jedini. Alec Baldwin već je rekao kako je ljubljenje s Aniston grozan zadatak budući da njezin dah doista jako smrdi po kavi.

10. Clark Gable je imao tako loš dah da je Vivian Leigh izjavila da je ljubljenje s njim užasno

Clarke Gable, nekad najpoželjniji muškarac Hollywooda, nerijetko je bio zvijezda romantičnih filmova poput klasika "Prohujali s vjetrom". Pa, upravo je u tom filmu glumio s prekrasnom kolegicom, glumicom Vivian Leigh koja je kasnije izjavila kako je ljubljenje s njim bio pravi posao budući da je imao neopisivo užasan zadah. Ovo je čak i pomalo smiješno budući da su Gable i Leigh onda bili smatrani najljepšim "onscreen" parom zbog njihove nevjerojatne kemije i izvrsne glume.

11. Viggo Mortensen je tijekom snimanja "Gospodara Prstenova" spavao u šumi i smrdio užasno

Dobri glumci ozbiljno shvaćaju svoje uloge. Ipak, neki glumci možda ipak malo pretjeruju, a dobar primjer je Viggo Mortensen. Njegov je kolega na snimanju, Sean Bean rekao kako ne zna jesu li navodi o tome da je Mortensen spavao u šumi istiniti, ali da bi mogli biti s obzirom na to da "Aragorn" i nije bio najmirišljavija osoba na svijetu.

12. Hugh Grant ima toliko loš zadah da su ga zbog toga ukorili na dodjeli Oskara

Nema sumnje da je Hugh Grant zgodan muškarac. No, ljubi li se dobro? Vjerojatno ne. Iako niti jedna od njegovih kolegica nije komentirala njegov zadah, britanski se glumac na dodjeli Oskara pojavio s tako groznim zadahom da su mu drugi glumci prilazili ne bi li ga zamolili da nešto poduzme jer je zbog njega zaudarala cijela prostorija.

 

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj