11 super stvari iz pop kulture koje nam je donijela 2016.

09/12/2016

Mnogima neomiljena godina dovela je i neke svijetle točke...

OK, slažemo se – u gotovo svakom pogledu, 2016. je bila užasna godina. Ipak, postoje neke stvari koje su nam u godini bar nakratko odvratile pozornost of svega negativnog, bar na nekoliko minuta.

Odabrali smo 14 stvari koje su nam u ovu godinu ipak unijeli malo pozitive.

1. Sestre Knowles. Beyoncé i Solange obje su objavile glazbeno i politički ambiciozne albume koji su im definitivno obilježili karijeru i učvrstili njihovu reputaciju modernih ikona.2. Channing Tatum stepa u filmu „Hail, Caesar!“ Iako smo i dalje razočarani što nam u 2016. nije podario Magic Mike XXXL, iskupio nam se ovim besprijekornim segmentom u mornarskoj uniformi!3. Rihanna u majici s fotkom sebe u majici s fotkom Hillary Clinton. Njezin modni izbor još uvijek nije razočarao.

f

4. The Shallows. Film s Blake Lively o bijegu od ubojitog morskog psa mogao je biti katastrofa, ali je zahvaljujući odličnim dijalozima, super fotografiji i zavidnoj glumi Blake, film instantno postao pravi klasik!5. Instagram profil Tine Knowles. Pun glupih viceva i obiteljskih fotografija, Tinin account je poput onog svake majke, osim što je dijete koje sramoti Beyoncé.

A video posted by Tina Knowles (@mstinalawson) on


6. Draenerys u najboljoj sceni „Igre prijestolja“ ikad. Koliko vam puta mora reći? Ona će dobiti što želi, vatrom i krvlju.7. Ghostbusters. Odlično!8. Bruno Mars. Njegov povratak uz 24K Magic nadoknadio je sve one mjesece tišine. Uz njegovo raspoloženje i vrckavost, izgledao je kao da se američki izbori nikad nisu ni dogodili. Točno ono što nam je trebalo!9. Onaj hotel koji je ispunio „poseban zahtjev“ za uokvirene slike Jeffa Goldbluma. Upravo je postao naš omiljen hotel.10. Duet Miley Cyrus i Dolly Parton. Nekako se nadamo da će Dolly i njezino kumče sljedeće godine napraviti cijeli album jer ovo je bilo super!11. Mariah's World. Samo je jedna epizoda donijela više sreće od cijele sezone pojedinih hitova ove godine. Iako je riječ o samo jednoj epizodi miniserije, Mariah ju možda produži ako ju lijepo zamolimo.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj