10 slavnih osoba za čija prijateljstva nismo imali pojma

24/12/2020

Jeste li znali da su Meghan Markle i Priyanka Chopra frendice još od 2016?

Bez obzira na to je li riječ o ogromnoj razlici u godinama, totalno različitim ukusima ili osobama koje dolaze iz dva potpuno različita svijeta, ova su prijateljstva dokaz da svoje omiljene celebritije, čini se, nimalo ne poznajemo. Pa, ususret ovoj ludoj godini, donosimo listu vrlo bliskih prijateljstava koje dokazuju da život na svoj misteriozan način spaja i ono naizgled u potpunosti nespojivo.

1. Matthew McConaughey i Shawn Mendes

Pozadinska priča: U nedavnoj emisiji s James Cordenom, Shawn i Matthew po prvi su puta progovorili u svom prijateljstvu opisujući ga kao nešto što je “kliknulo” već na samom početku. Sad nas samo još zanima tko je od koga kopirao frizuru?

2. Mariah Carey i Millie Bobby Brown

View this post on Instagram

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

 

Pozadinska priča: Mariah i Millie po prvi su se puta upoznale 2019. I to zbog njezine djece koja su ogromni fanovi serije Stranger Things. Novopečene frendice druže se već godinu dana, a Millie je nedavno posjetila Careyin dom.

3. David Beckham i Snoop Dogg

Pozadinska priča: Snoop i David postali su bliski prijatelji nakon što se David u kasnim 2010-ima preselio u Los Angeles. David je navodno također i prva osoba koja je poslušala Snoopov album, “Malice n Wonderland”.

4. Meghan Markle i Priyanka Chopra

 

Pozadinska priča: Meghan i Priyanka upoznale su se 2016. Na Elle-ovoj večeri i od tog su trenutka nerazdvojne. Priyanka je bila pozvana i na njihovo kraljevsko vjenčanje 2018. godine, a Meghan za svoju prijateljicu ima samo riječi hvale: “Znate kad upoznate nekoga i jednostavno kliknete? Isto je bilo i s nama. Nastojimo ostati u kontaktu putem poziva i poruka, a vidimo se kad god smo u istom gradu.”

5. Sutkinja Judy Sheindlin i Samuel L. Jackson

samuel l jackson

Pozadinska priča: Samuel i Judy upoznali su se preko Samuelovog agenta nakon čega su brojne zajedničke večere proveli u društvu jedno drugoga. Samuel je priznao da je upravo zahvaljujući Judy prestao pušiti nakon što se i sama odlučila odreći loše navike.

6. Leah Remini i Jennifer Lopez

View this post on Instagram

A post shared by Leah Remini (@leahremini)

 

Pozadinska priča: Iako možda znate da su zajedno glumile u filmu Second Act, Leah i JLo jaaaako su bliske frendice od 2004. Godine. Na premijeri filma 2018. godine, JLo je rekla: “U trenutku kad smo se upoznale, Leah i ja instantno smo se zaljubile jedna u drugu, zaljubile smo se! To je prava ljubavna priča. Marc (Anthony) i ja smo prekinuli, ali ona i ja ostale smo zajedno!”

7. Adam Levine i Jonah Hill

 

 

Pozadinska priča: Jonah i Adam zajedno su odrasli i frendovi su od najmlađih dana! Da bi stvar bila bolja, Jonah je na Adamovu vjenčanju obnašao ulogu matičara! “Ludo je i predivno sada vidjeti sve one ljude s kojima smo odrastali skejtajući u parku, poput Stevie Nicksa i Robert Downey Jr.-a. Jedva sam čekao davati govor na njegovom vjenčanju gdje sam se našalio na temu broja slavnih ljudi na Adamovu vjenčanju”, rekao je Jonah.

8. Matt Damon i Jimmy Kimmel

jimmy kimmel

Pozadinska priča: Jimmy i Matt već 13 godina glume ogromno neprijateljstvo pa svakom prilikom započinju dramatične “svađe”, a Jimmy je već nekoliko puta Matta pozvao u svoj show na intervju da bi minutu nakon njegovog dolaska završio show s isprikama da nemaju više vremena. Iako nas zabavljaju svojom “predstavom”, Matt i Damon zapravo su vrlo bliski prijatelji.

9. Ed Sheeran i Courtney Cox

View this post on Instagram

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

 

Pozadinska priča: Ed je 2014. živio u Courtneyinoj kući. U jednom je intervjuu rekao: “Nisam morao plaćati stanarinu, ali sam uvijek namještao krevete i kuhao čaj.” Upravo je Ed Courtney upoznao s njezinim sadašnjim partnerom, Johnnyjem McDaidom.

10. Harry Styles i Zach Braff

Pozadinska priča: Zach je Harryja upoznao 2013. godine preko zajedničkih prijatelja, nakon čega je Harry prisustvovao Sundance festivalu ne bi li podržao film svojeg novog prijatelja. Nakon što je Harry tweetao o tome kako ga je film rasplakao, video je postao viralan, a njihovo prijateljstvo nerazdvojno.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj