Taylor Kitsch

27/08/2014

Frajer koji će vas zdravo nahraniti

s

Datum rođenja: 8. 4. 1981.

Mjesto rođenja: Kelowna, Britanska Kolumbija, Kanada

Najpoznatiji po: "Zavjet šutnje", "Wolverine", ali Taylorovo vrijeme tek dolazi s "Johnom Carterom" i "Battleshipom"

Frajer koji se probija sam i dobro se naradi da dođe tamo gdje je dospio, a pritom ne cvili o teškim uvjetima svog odrastanja zauzima posebno mjesto u našem srcu. Taylor Kitsch je takav. Njega i dvojicu braće odgojila je mama, oca skoro da nije ni vidio. Bavio se, kao valjda i većina Kanađana, hokejom, bio je dosta uspješan, no ozlijeđeno koljeno uništilo mu je snove o sportskoj karijeri.

sNema veze, imao je Taylor rezervni plan: bit će glumac. Zato je otišao u New York, radio što je stigao, a kad je stisnula totalna besparica, spavao u metrou. Uspio se probiti do gaža modela za brendove Diesel i Abercrombie & Fitch, a nakon toga se domogao Hollywooda. Slijedile su uloge u trileru "Zavjet šutnje", pa u "Wolverineu", a uskoro nam stiže u ZF spektakl "John Carter" u kojem Taylor ima glavnu ulogu, u ljeto ćemo ga uz Rihannu gledati u još jednom alienskom spektaklu "Battleship". Srpanj će nam Kitscha prikazati i u neblockbusterskom ruhu, u drami Olivera Stonea "Savages".

Sve to znači da ćemo Taylora mnogo češće viđati na ekranima i u novinama. I on je, normalno, presretan što dobiva mnoge i različite uloge, iako je i za glumu imao rezervni plan. Da mu nije uspjelo, bacio bi se u vode osobnog trenerstva i nutricionizma, za što se u međuvremenu izučio. Sad vrlo glasno zastupa zdravu prehranu, posebno za djecu školske dobi, pa bi se vjerojatno i o svojoj dragoj tako revno brinuo. Iako, nećete ga čuti da o tome priča, jako je diskretan.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj