Shiloh Fernandez

30/09/2013

Robertu Pattinsonu na audicijama za romantičnog vampira najveća je prijetnja bio upravo ovaj momak iz kalifornijske zabiti, koji je za dlaku postao jedan od najprepoznatljivijih likova svih vremena

Rođen je: 26. veljače 1985.

Dolazi iz: mjestašca Ukiah u Kaliforniji

Znamo ga po: malo iz "Tračerice", malo iz "Tarinog svijeta", malo iz "Crvenkapice", a sad i po hororu "Evil Dead: Zla smrt"

Gledate u izvornog Edwarda Cullena. Robertu Pattinsonu na audicijama za romantičnog vampira najveća je prijetnja bio upravo ovaj momak iz kalifornijske zabiti, koji je za dlaku postao jedan od najprepoznatljivijih likova svih vremena. Catherine Hardwicke, redateljica prvog "Sumraka", silno je željela da baš Shiloh Fernandez bude glavni lik njezina filma. Međutim, Kristen Stewart jako se unervozila oko Shila, njihova scena ljubljenja prošla je katastrofalno, a kako je studio htio ugoditi Belli, Fernandez je poslan kući.

Nije mu žao. Kaže da nema pojma kako bi se nosio s količinom pažnje kojoj je podvrgnut Pattinson i da se zapravo osjeća kao da je "izmakao metku". Više mu se sviđa da sam određuje svoj "ritam slave", bira manje projekte kako bi se lakše naviknuo na Hollywood. Istina, ne može se reći da je završio negdje gdje nije htio biti. Još je u srednjoj školi radio kao model za kataloge odjeće za tinejdžere American Apparel, a kad je shvatio da ga obrazovanje ne zanima dovoljno ("Mislio sam, ako mi gluma baš nikako ne upali, studirat ću španjolski, odseliti se u Južnu Ameriku i pokrenuti plantažu banana ili tako nešto), zaputio se u tvornicu snova. Tamo je, kako to već biva, dugo prao suđe, onda u skladištu istog onog American Apparela slagao beskrajne količine majica, i napokon dospio do jedne epizode "Zaboravljenog slučaja".

Sad su stvari mnogo lakše. Shilovo je lice prepoznatljivo, često ga uspoređuju s Johnnyjem Deppom i Joaquinom Phoenixom, a ove godine izlazi barem pet-šest filmova u kojima on ima veće (ako već ne i glavne) uloge. Gledanje tih filmova, među kojima je i remake kultnog horora "Evil Dead: Zla smrt", najbolja vam je šansa da mu vidite zgodan lik. Fernandezove paparazzo fotke gotovo nepostoje jer čim završi poslovni dio sa snimanjem i promocijom, on je ili u Ukiahu, gdje pomaže očuhu građevincu, ili u Meksiku, gdje mu mama ima kuću. I opušta se...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj