Scott Eastwood

14/04/2015

Nadamo se da će snimiti barem dvostruko više filmova od svog slavnog tate...

Datum rođenja: 21.3.1986.

Dolazi iz: Carmel, California, SAD

Najpoznatiji po: činjenici da mu je tata Clint Eastwood, te nastupu u filmu Gran Torino

Scott je odrastao na Havajima, a u trenucima kada nije uživao u bezbrižnom djetinjstvu provodio je znatno vrijeme uz oca na filmskim setovima. Skroman i jednostavan, baš poput svog oca koji je i danas, unatoč mega uspješnoj karijeri ostao čvrsto stajati na zemlji, Scott svakodnevno nastoji dati svoj maksimum kao glumac, ali i kao osoba.

Svoj prvi nastup ostvario je 2006. godine, kao dvadesetogodišnjak, u filmu 'Zastave naših očeva' koji je režirao njegov otac, a nakon toga je glumio u filmovima 'Invictus', 'Teksaški masakr motornom pilom 3D' te u prošlogodišnjoj ratnoj uspješnici 'Fury'. Uskoro u kina stiže njegov najnoviji film 'The Longest Ride', ljubavna priča u kojoj glumi glavnu ulogu uz Britt Robertson, a uskoro ćemo ga imati prilike gledati i u povijesnom biografskom spektaklu 'Snowden' koji je već, iako se tek snima, privukao veliku pažnju i od kojeg se mnogo očekuje.

2

Mi se samo nadamo kako će njegova karijera rapidno napredovati kako bismo u tom šarmantnom osmijehu, neodoljivom tijelu i ledeno plavim očima mogli što više uživati.

Photo credit: Profimedia

Mia Borčić

Novo

Komentiraj