Tko je Sam Asghari? Upoznajte bezobrazno zgodnog dečka Britney Spears

11/02/2021

Sve što smo zasad znali bilo je da su zajedno već gotovo pet godina i da Asghari za Britney ima samo riječi podrške i hvale… a onda smo naletjeli na njegov Instagram profil.

Osim ako pripadate najvjernijem krugu obožavatelja Britney Spears, postoji velika šansa da vam ime Sam Asghari zapravo ne znači ništa. Ipak, dugoočekivani dokumentarac o princezi popa pokrenuo je niz rasprava o njezinom trenutnom životu, a djelić (ili, u našem slučaju, veeeeeliki dio) pažnje usmjeren je i na Spearsinog dečka koji je do ovog trenutna uspješno izbjegavao medijsku pažnju.

Pa, osim što je 12 godina mlađi od slavne pjevačice, Asghari je nedavno javno izjavio svoje osjećaje i ljubav za svoju djevojku, ali i optužio Britneyinog oca za način na koji se odnosi prema svojoj kćeri, a samim time i njihovoj vezi:

‘Imam nula poštovanja za nekoga tko pokušava kontrolirati našu vezu i neprestano nam stoji na putu. Moje je mišljenje da je Jamie totalni šu**k.’

britney spears

Zgodan i pametan? Brže i bolje iskopali smo sve o tajanstvenom Irancu i evo što smo saznali:

On je osobni trener

View this post on Instagram

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Iz priloženog vidimo da Sam krije iznimnu strast prema fitnessu. Na svojoj je stranici napisao kako si je obećao da će na najbolji mogući način iskoristiti podršku svoje obitelji ne bi li uvijek bio najbolja verzija sebe, istovremeno pomažući što većem broju ljudi koje susretne na svojem putovanju.’ Idoli su mu Christiano Ronaldo i Dwayne Johnson, a Asghari je prošle godine pokrenuo i svoj fitness program u svrhu ‘mijenjanja tuđih života’ i ‘pomažući u njihovom rastu’.

Bavio se američkim nogometom

View this post on Instagram

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)


Iako njegova karijera u ovom sportu nije otišla dalje od fakultetskog natjecanja, Sam je imao ozbilje namjere profesionalno se baviti ovim sportom. Naposljetku je upisao studij kaznenog pravosuđa u L.A.-u od kojega je odustao nakon što je odlučio svoju karijeru posvetiti fitnessu.

Sam nije uvijek izgledao OVAKO

View this post on Instagram

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)


Iako sad izgleda nestvarno dobro (ali ozbiljno), Asghari na svom Instagramu često dijeli starije fotke nastale prije njegovog fitness putovanja i iskreno, fotke su i više nego dovoljan razlog da se konačno ustanemo s kauča i prestanemo tražiti izlike za preskakanje treninga.

Osjećao je ‘leptiriće’ kad je prvi put upoznao Britney

View this post on Instagram

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)


Sam i Britney po prvi su se puta upoznali na setu spota za pjesmu ‘Slumber Party’. Neupitno, mladi Asghari bio je i više nego uzbuđen što će imati priliku raditi s jednom od najvećih umjetnica svih vremena. Sam je za Men’s Health priznao kako se trudio biti duhovit i ‘probiti led’. Par je izmijenio brojeve telefona prije završetka snimanja, a svoju vezu i službeno potvrdio na proslavi Nove godine 2017.

‘Slumber Party’ nije jedini spot u kojemu se Asghari pojavljuje

View this post on Instagram

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)


Prije toga, bezobrazno zgodnog Sama gledali smo kao seksi građevinarca u spotu za ‘Work From Home’ grupe Fifth Harmony.

Ako ste se pitali: ‘Otkud mi je poznat?’, Sama ste vjerojatno već gledali u nekoj televizijskoj seriji

View this post on Instagram

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)


Iako još uvijek očekuje glavnu ulogu u nekoj seriji, Asghari se zasad pojavljivao u više serija kao što su ‘NCIS’, ‘The Family Business’ i ‘Can You Keep A Secret’.

Ne brini, imaš glavnu ulogu u našim snovima.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj