Robbie Williams

05/03/2013

Zločesti dečko pretvorio se u brižnog supruga i oca. Ako više nije buntovan, što je itekako pridonosilo njegov privlačnosti, to ne znači da izgleda lošije. A uskoro ćemo ga moći gledati i uživo na koncertu u Zagrebu. Brojimo mjesece...

Robbie Williams

Rođen: 13. veljače 1974.

Dolazi iz: Stoke-on-Trent, Staffordshire, Velika Britanija

Najpoznatiji po: ne možemo odlučiti koju bismo pjesmu izdvojili…

Otac mu je bio zabavljač (ah, ti geni), a majka je radila u cvjećarnici. Rastali su se kad je Robbieju bilo tri godine. Odrastao je uz majku i sedam godina stariju sestru. Kao tinejdžer bježao je iz škole, pio i pušio. To burno razdoblje u mladim godinama opisuje pjesma “The ‘80”, koju je tada napisao. Mama ga je 1989. godine prijavila na audiciju za boy bend Take That i odredila mu daljnji smjer života. Dečko je stvoren za veliku scenu, a tko ga bolje poznaje od majke.

U bendu je proveo pet godina. Imali su devet broj 1 singlova i pokrenuli poplavu novih boy bendova. No Robbie se baš nije slagao s kolegama. S jednim je bio u super odnosima, neke je jedva podnosio te se odlučio za samostalnu karijeru.

Sa samostalnom karijerom došli su novi problemi. Mučio se s viškom kilograma, depresijama i ovisnošću o alkoholu. Na poslovnom mu je planu također loše krenulo i malo je ljudi vjerovalo da može ostvariti uspješnu karijeru. A onda je obradio “Freedom” Georgea Michaela i sve je je krenulo. Albumi su mu se prodavali u milijunskim nakladama, primio je brojne nagrade…

Robbie je od 2006. godine u vezi sa svojom sadašnjom suprugom Aydom Field. Veza je imala uspona i padova, prekida i mirenja, no osjećaji su očito bili dovoljno jaki da bi opstali. Prije deset mjeseci postali su roditelji male Theodore Rose. Ponosni tata sa zadovoljstvom je cijelom svijetu pokazao fotografije na kojima pozira sa svojom mezimicom. Tvrdi da ga je njezino rođenje potpuno promijenilo. Vjerujemo. A Theodori poručujemo – imaš zgodnog tatu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj