Princ William upravo je proglašen najseksepilnijim ćelavim frajerom na svijetu i imamo pitanja

30/03/2021

Dwayne Johnson i Vin Diesel nazale se na posljednjem (da, dobro ste čuli) mjestu.

I dok se mi još uvijek nadamo da je riječ o preuranjenoj prvoaprilskoj šali, vojvoda od Cambridgea upravo je dobio još jednu titulu. Naime, svijet bruji o svježe objavljenim podacima koji jasno i glasno tvrde kako je princ William, da, *onaj* princ William, najseksi ćelavi frajer na svijetu.

Ostatak je podataka stvorio sljedeću ljestvicu nama navodno najzgodnijih frajera:

  1. Prince William - 17.6m
  2. Mike Tyson - 8.8m
  3. Jason Statham - 7.4m
  4. Pitbull - 5.4m
  5. Michael Jordan - 5.3m
  6. Floyd Mayweather - 4.3m
  7. John Travolta - 3.8m
  8. Bruce Willis - 3.3m
  9. Dwayne Johnson - 2.6m
  10. Vin Diesel - 2.3m

No, nismo jedini koji smo ostali bez teksta. Iako se u ukusima ne raspravlja, vjerovati u ljestvicu u kojoj se Dwayne Johnson ili Vin Diesel nalaze na posljednjem mjestu ipak je malo teško, a s nama se slažu i ljudi diljem društvenih mreža koji su ipak uvjereni kako je u svemu ovome imala prste moćna kraljevska obitelj.


Ipak, senzacionalistički naslovi diljem interneta možda su ipak preuveličali cijelu stvar budući da samo istraživanje nije proveo Google već skupina kirurških specijalista pod nazivom Longevita *koristeći Google* koji su objavili podatke o tome koliko je puta princ u medijima prozvan “seksi frajerom”.

Unatoč tome, Twitter se već neko vrijeme zabavlja navodeći sve one frajere koji su, prema njihovom mišljenju ipak bolji izbor za titulu i, ako je suditi prema komentarima, to bi bio bilo tko drugi.


Vijest je komentirao i urnebesni Dwayne “The Rock” Johnson:

Ne znamo za vas, ali mi ćemo se još neko vrijeme oporavljati od ove šok terapije, a dok internet moli Independent da povuku razarajuću vijest, jedan je komentar vrlo jasno sročio naše mišljenje: “Ovo mora da je ogroman šamar za ćelave frajere diljem svijeta.”

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj