Paul Walker

11/09/2013

On je dobar razlog da ne podivljate kad vam dragi predloži da subotu uvečer provedete doma gledajući jedan od nastavaka filma "Brzi i žestoki". Zaplet koji se veže uz ilegalne ulične utrke u nabrijanim automobilima nije ono što ste imali na pameti kada ste pristali na kućnu filmsku večer, no ima to i dobrih strana - blejanje u zgodnog Paula nekoliko sati

paul walker

Datum rođenja: 12. 9. 1973.
Mjesto rođenja: Glendale, Kalifornija
Najpoznatiji po: ulozi u filmu "Brzi i žestoki" i njegovim nastavcima
Njegova je karijera započela još kada je imao dvije godine. Dobro, teško da se to u tom trenutku moglo nazvati karijerom, ali tada se pojavio u reklami za Pampers. Slatki bebač pretvorio se u još slađeg frajera.

Nije baš da ga možemo svrstati na holivudsku A-listu, no da je kriterij izgled, svakako bi se našao na njoj. Ipak, odradio je on i uloge u drugim filmovima, osim "Brzih i žestokih" čiji se sedmi nastavak očekuje sljedeće godine, koje su ostale zapažene. Spomenimo "Opasno plavetnilo" gdje glumi uz Jessicu Albu ili "Otimače" u kojem skupini pljačkaša banaka planove promrsi tvrdoglavi detektiv, a glumi uz Matta Dillona i Zoe Saldanu. Ne možemo se oteti dojmu da mu je potreban samo jedan zaista dobar i uspješan film koji bi mu otvorio put u krug najvećih.

Sretno je slobodan i poput većine holivudskih frajera trudi se da mu privatni život ostane privatan. Nijedna od njegovih djevojaka nije bila neka planetarno popularna dama. Voli nezahtjevne, prirodne, sramežljive djevojke iz susjedstva, tako je barem jednom izjavio. Izuzetak u društvu njegovih bivših je glumica Denise Richardson koje se sjećamo iz filma o Jamesu Bondu, "Svijet nije dovoljan" i po tome što je bivša supruga Charlieja Sheena.
Šuškalo se prije tri godine da se zaručio s Jasmine Pilchard-Gosnell, tada 19 godišnjakinjom, studenticom iz Santa Barbare. Među njima je velika razlika u godinama, čak 16. U vezi su navodno i danas. Walker ima dvanaestogodišnju kćer Meadow Rain koja živi na Havajima sa svojom majkom i Paulovom bivšom djevojkom Rebeccom.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj