Nicholas Hoult

11/02/2013

Sad kad se riješio Jennifer Lawrence, red je da pobliže pogledamo zapanjujuće zgodnog zombija. Nismo vjerovali da se riječi "zgodan" i "zombi" mogu naći jedna uz drugu...

d

Rođen je: 7. prosinca 1989.

Dolazi iz: Wokinghama, Engleska

Znamo ga po: hitu "Sve o jednom dječaku", sjajnoj seriji "Nabrijani", jedan je od "X-Mena", a sad je i zombi u "Toplim tijelima"

Ne bi čovjek vjerovao, ali slatki mali dječaci povremeno odrastu u vrlo zgodne frajere. Eto, recimo, Nicholas Hoult. Bio je totalno neodoljiv kao prerano odrastao momčić u "Sve o jednom dječaku", kad smo ga prvi put vidjeli prije... dosta godina, nećemo sad brojiti. A evo ga danas, zvijezda otkačene zombijevske romanse "Topla tijela", kojem ni maska hodajućeg mrtvaca ne može oduzeti previše od zamamnih usana i prekrasnih plavih okica.

dMladog Nicholasa, treće od četvero djece pilota Rogera i učiteljice klavira Glenis, više je zanimalo majčino zvanje nego tatina avanturistička profesija pa je put prema pozornici započeo sviranjem trombona i pjevanjem u zboru. No gluma, koja je prije ili kasnije privukla i njegova brata i dvije sestre, odnijela je pobjedu pa je Nicholas od ranih školskih dana sudjelovao u predstavama. Nakon dosta pojavljivanja u britanskim serijama, Nicholas je, kao i hrpa njegovih vršnjaka, poletio na audiciju za "Sve o jednom dječaku", nestrpljivo iščekivanoj adaptaciji hita Nicka Hornbyja. Došao je u školskoj uniformi i - maminim cipelama jer je svoje zaboravio, od uzbuđenja valjda.

Za nekog tko od malih nogu zna što želi - glumiti, i pritom nema problema skinuti se pred kamerama, Hoult najviše na svijetu mrzi gledati sebe na ekranu jer mu je jako neugodno. No voli igrati košarku, što nas nije iznenadilo jer znamo da je visok 190 cm. Bilo je i nekih njegovih slatkih fotki s bivšom curom Jennifer Lawrence, kad su ih paparazzi ulovili kako se zafrkavaju na košarkaškom igralištu. Sad kad je Jen definitivno bivša, jedva čekamo vidjeti koja će sljedeća slavna dama pasti na očaravajući Nicholasov pogled. Sigurno već stoje u redu...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj