Michael Fassbender

04/02/2015

On je frajer koji se (doslovno) ne srami svoje muškosti. Zbog toga u ovom trenutku u drugi plan padaju sve njegove izvrsne uloge

michael fassbender

Datum rođenja: 2. 4. 1977.

Dolazi iz: rođen u Heidelbergu, Njemačka, ali kad je imao dvije godine, njegovi se sele u Killarney u Irskoj (otac Nijemac, majka Irkinja)

Najpoznatiji po: ulozi narednika Archieja Hicoxa u "Nemilosrdnim gadovima" i obdarenog seksualnog ovisnika u filmu "Shame"

Scena u "Shameu" gdje u prvi plan dolazi njegov penis mogla bi pokrenuti revoluciju na velikom platnu. No, samo se čini da bi mogla jer malo će se koji glumac odlučiti na ovakvo razotkrivanje. A što je Michaelu dalo snage za taj veliki korak? "Žene mogu paradirati naokolo potpuno gole cijelo vrijeme, a dečki, kako zgodno, na sebi imaju hlače.

Sjećam se da se moja mama uvijek žalila zbog toga i govorila mi: To je sranje, uvijek su žene gole... i napravio sam to za tebe mama!" Lijepo od njega da misli na majku... A u pravu je kad kaže da polovica svih nas ima penis, a druga polovica ga je sigurno vidjela pa zašto bi bilo normalnije gledati odsijecanje glava i pucanje u ljude nego "njega" na ekranu.

Michael je u posljednje vrijeme toliko popularan i zauzet poslom da "ne stigne" biti u vezi. Kakva šteta jer zainteresiranih žena za poziciju njegove drage ima zaista puno... Ali dečko daje 110 posto sebe u posao i odlučio je da sada ne može imati nikoga jer je predugo čekao na ovu šansu da bi je olako prokockao.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj