Matthew Noszka

31/07/2017

Gdje smo ovog našli, pitate? Nismo mi, već agencija, a našla ga je na Instagramu!

24 godina, plave oči i plava kosa, ne previše nabildan (kao princ na bijelom konju), a opet dovoljno jak (kao vitez Okruglog stola) Matthew Noszka rođen je 27. listopada 1992. godine u američkom gradu Pittsburghu.

Matthew Noszka 7

Kao tinejdžer se preselio u New York. Danas je jedan od najpopularnijih muških modela na modnoj sceni sa 500 000 pratitelja (ili možda ipak pratiteljica) na svom Instagram profilu.

Matthew Noszka 3

No, za razliku od mnogih muških supermodela, Matthew nije otkriven na ulicama New Yorka, već na Instagramu!

Matthew Noszka 9

Matthew Noszka ima poljskih, irskih švedskih i španjolskih korijena, a kada je otkriven, studirao je ekonomiju na sveučilištu Point Park University gdje je dobio i stipendiju za košarku.

Matthew Noszka 11

U trenutku kada je postao muški model (otkrila ga je poznata agencija Wilhelmina Models iz New Yorka), Matthew je taman završio prvu godinu studija, i preko ljeta je radio na gradilištu kako bi zaradio ekstra-džeparac za ljetovanje.

Matthew Noszka 10

Agentica Luke Simone, koja je na Instagramu uočila njegovu neodoljivu vanjštinu, kontaktirala je Noszku da joj pošalje nekoliko svojih fotografija, i za 2 dana je dobio ugovor s Nikeom.

Matthew Noszka 8

Matthew trenutno radi za agenciju Women / 360 Models u New Yorku, Parizu i Milanu, a radio je za brendove kao što su Calvin Klein, Hugo Boss, Tom Ford, Moncler i mnoge druge.

Za sve one koji misle da je PRE-zgodan, mi kažemo - "there is no such thing as PRE-zgodan"!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj