Logan Marshall-Green

27/05/2013

Voli pivo, zna napraviti lazanje od šparoga, rado bi sačuvao misterij o sebi. Upoznajte krasan primjer američkog južnjaka...

Rođen je: 1. studenoga 1976.

Dolazi iz: Charlestona u Južnoj Karolini

Znamo ga po: ulogama u serijama "24", "O.C", "Put izdaje" te najviše po filmu "Prometej"

ySvi koji se s nostalgijom sjećaju serije "O.C." sjećaju se i trenutka u kojem Mischa "Marissa Cooper" Barton pištoljem u drhtavoj ruci ustrijeli naprasitog Ryanova brata Treya. Nije nam u tom trenutku bilo posebno žao, osim što se uzdisalo jer, eto, baš šteta tako zgodnog momka. Zgodan momak je Logan Marshall-Green i "O.C." mu je bila druga veća TV uloga.

Logan je dotad, a i kasnije najveći dio svoje karijere proveo i provodi na kazališnim daskama. Dijete je roditelja koji su cijeli život proveli u teatru i, iako se po vlastitom priznanju bunio protiv poriva u sebi da krene njihovim stopama - razmatrao je karijere najavljivača bejzbola ili vozača kamiona koji razvozi osvježavajuća pića - glumački je gen bio prejak, pa je glumu i studirao, a New Yorka i njegove velike kazališne ponude dočepao se čim mu se pružila prilika.

Ljubitelj piva, rocka, rapa i ne osobito spretan kuhar koji se dovoljno izvještio da kolegama zna napraviti lazanje od šparoga za svog idola i osobu kakvom bi htio biti "kad poraste" proglašava Paula Newmana, i zbog glumačke virtuoznosti, a još više zbog njegove filantropije. "No, ne mislim da sam dobra osoba poput Paula", kaže Logan.

Logan je inače od 2008., kad su zajedno glumili na Broadwayu, u vezi, a od ove je zime i zaručen sa slavnom, 12 godina od sebe starijom glumicom Marisom Tomei. Nećete ga čuti da o njoj priča, kao što nije pričao ni kad je bio u vezi s Annom Paquin, jer Marshall-Green je veliki pobornik misterija kakav se stvarao oko glumaca starog Hollywooda, kad publika nije o svima znala sve. Iz tog razloga izbjegava i videointervjue jer na papiru ipak ostaje malo više tajnovitosti.

Uzgred, ako ste pri pogledu na Loganove slike pomislili da smo pogrešno ime stavili uz vama znanog glumca, niste jedini. Marshall-Greenu često se događaju usporedbe s jednako seksi britanskim kolegom Tomom Hardyjem. Ne smeta mu, štoviše, navikao je na to jer ima brata blizanca Taylora, pa cijeli život sluša kako je isti kao netko drugi. Usporedbe s Hardyjem još su mu draže od onih s bratom: "Čast mi je što mogu biti u istoj rečenici s Tomom. Osim toga, za njega kažu da je zgodan, zar ne?" Kažu, i ne lažu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj