Joe Manganiello

09/09/2014

Vukodlak koji će vas natjerati da zavijate

s

Datum rođenja: 28. prosinca 1976.

Mjesto rođenja: Pittsburgh, Pennsylvania

Najpoznatiji po: ulozi vukodlaka Alcidea Herveauxa u "Okusu krvi"

"Wow" je otprilike početak i kraj svakog opisa Joea Manganiella, pogleda na njegovu sliku ili komentara na bilo koju televizijsku ili filmsku scenu kojom prošeta. Vrlo često gol jer ako pratite "Okus krvi", a ne vidimo zašto to ne biste činili, onda znate da Joe ne spada u sramežljive frajere.

Manganiello je fakultetski obrazovan glumac s pozamašnom listom kazališnih uloga. Frajeru koji se obrazovao po katoličkim školama, vrijeme provodio baveći se raznim sportovima koji uključuju loptu, a vikende snimajući amaterske filmove, dosta je dugo trebalo da ga ulovi radar šire javnosti. Pojavio se on u "Spider-Manu" prije 10 godina kao protivnik naslovnog junaka, mogli smo ga vidjeti u šačici epizoda "Kako sam upoznao vašu majku" ili "Tree Hilla", ali ništa publiku nije tako impresioniralo kao njegovi trbušnjaci ili stražnjica koje je prije dvije godine počeo obilato pokazivati u "Okusu krvi".

Joe je odmah u vitrinu počeo slagati titule koje je dobio, poput jednog od najseksi muškaraca po izboru magazina People, najfit frajerom proglasilo ga je nekoliko muških časopisa, a glasači Entertainment Weeklyja smatraju ga najseksi vukodlakom svih vremena. Ovog nam ljeta dolazi u još jednoj ulozi pa ćemo uživati u Joeovom... umijeću. U pitanju je, naravno, striperski film Stevena Soderbergha "Magic Mike", temeljen na epizodi iz života Channinga Tatuma, u kojem Manganiello igra jednu od glavnih uloga u strip-klubu. Kaže da su ga tange dosta izmučile, zeza se da "nemamo pojma koliko oni pate za svoju umjetnost", ali i da su se on, Tatum, Matthew McConaughey, Matt Bomer i Alex Pettyfer povremeno valjali od smijeha izvodeći plesne rutine. Ne možemo dočekati da dođe u kina.

s

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj