Ibrahim Čelikol

28/08/2018

Ovaj zgodni Turčin miljenik je žena diljem svijeta, a čak i ako niste prevelika ljubiteljica turskih serija, sasvim sigurno ste ga primjetili - garantiramo! Tako zgodan, ne može proći ispod našeg radara!

Čak i ako niste prevelika ljubiteljica turskih serija, sumnjamo da vam je oku promaknuo glumac Ibrahim Čelikol, glavna zvijezda serije 'Kazna', koja igra na Novoj TV.

Njegova privlačnost ionako je razlog što se prvo počeo baviti manekenstvom, a potom glumom. Nakon što ga je otkrio redatelj Osman Sinav, Ibrahim je prvo glumio u seriji 'Pars: Narkoteror' gdje su ga zapazili ne samo zbog atraktivnog izgleda nego i glumačkog umijeća. Nije se proslavio samo u serijama, nego i na filmskom platnu. Odigrao je najbolju ulogu u filmu 'Pad Carigrada' 1453., kao lik Hasana iz Ulubata.

Ibrahima su ljubiteljice turskih sapunica sasvim sigurno zamijetile već u seriji 'Milost''.  

No, tko je Ibrahim Čelikol privatno?

Ovaj zgodni Turčin rođen je u Izmitu, tata mu je bio časnik, a ima i stariju sestru. Kako je jednom otkrio išao je u privatnu školu, te bio nestašno i neposlušno dijete. Iako je imao loše ocjene, svi su me profesori voljeli, a njegova ga je obitelj u svemu podupirala.

'Nakon što je otac preminuo, preselili su se u Istanbul. Ja sam u to vrijeme bio u Bursi, kod ujaka koji je bio rektor Sveučilišta Uludag, pa sam se tamo upisao na fakultet. U do sam se doba profesionalno bavi i košarkom. I to sve dok nisam ostavio fakultet i došao u Istanbul. Ja sam vjerojatno jedini u svojoj obitelji koji nije studirao jer svi su ili profesori ili doktori. No sad radim na tome da završim fakultet', otkrio je nedavno u jednom intervjuu.

Ibrahim je Instanbul napustio zbog očeve smrti te se vratio doma kako bi brinuo o obitelji.

'Dok sam bio malen, bili smo vrlo dobrog imovinskog stanja. Moja je obitelj i drugoj djeci plaćala obrazovanje u privatnim školama. No kada smo bankrotirali bio sam primoran pobrinuti se za obitelj. Moja je obitelj patrijarhalna tako da, nakon što je otac umro, ja sam postao odgovoran za nju iako sam tada imao samo 18 godina. Moj mi je tata i prije same smrti rekao: „Ako mi se što dogodi, mama i sestra ostaju tebi na brigu.“ Usred jedne noći samo sam otišao u Istanbul', izjavio je.

Ibrahim priznaje kako se ne boji života, jer se cijeli život trudi biti dobar čovjek pa stoga ne misli kako će mu se u životu dogoditi loše stvari. Jednog dana volio bi otvoriti sportsku školu i postati košarkaški trener.

A kakav je u ljubavi?
Lani se oženio za tursku arhitekticu Mihre Mutlu na jednom grčkom otoku a na pitanje koliko mu ljubav znači u životu kaže: 'Potječem iz obitelji u kojoj vrijedi ženska riječ, u kojoj se žene cijene i u kojoj žene dominiraju. Zato nisam mačo. Osjećajan sam. Volim ljubav, a mislim da brak jača karijer', rekao je glumac koji je, simbolično, rođen na Dan zaljubljenih.

BUGÜNÜM

A post shared by İbrahim Çelikkol (@ibrahimcelikkol41) on

DAĞLI BEY anısına..

A post shared by İbrahim Çelikkol (@ibrahimcelikkol41) on

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj