Ian Harding

18/12/2013

Jeste li već upoznali profesora Ezru Fitza?

Datum rođenja: 16.9.1986.

Dolazi iz: Heidelberg, Njemačka

Najpoznatiji po: ulozi profesora Ezre Fitza u seriji Pretty Little Liars

Zamislite teglicu Nutelle od 5 kilograma, zamislite punu zdjelicu najfinijih bonbona, čokolada i pralina, zamislite štand pun šećerne vune. E pa sve to zajedno nije ni blizu slatkoći glumca Iana Hardinga.

Porijeklom je iz Njemačke, iz vojne obitelji. S obitelji se preselio u Virginiu u Sjedinjenim Američkim Državama gdje se pridružio dramskom klubu svoje srednje škole. Po završetku srednje škole, upisao je glumu i glazbu na Carnegie Mellon sveučilištu. To ga je dovelo do uloge u popularnoj dramskoj seriji Pretty Little Liars u kojoj glumi mladog, seksi profesora, Ezru Fitza, koji se upusti u romantičnu vezu sa svojom učenicom. Lucy Hale, koja glumi učenicu i ljubavnu prtnericu profesora Fitza, ljubavna mu je partnerica i u stvarnom životu. Mi, koliko god ga željeli za sebe (njemu se naprosto ne može odoljeti), ipak držimo fige njemu i Lucy jer i na malim ekranima i u stvarnom životu izgledaju kao da su doista stvoreni jedno za drugo. I naravno, veselimo se dolasku nove sezone serije u nadolazećoj godini. Ako još niste, svakako ju pogledajte. Obećavamo da je zarazna.

''Got a secret, can you keep it? Swear this one you'll save! Better lock it, in your pocket taking this one to the grave...''

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj