Grzegorz (Greg) Nawrat

12/02/2013

Ovog dečka sa savršenim mjerama otkrili su na Facebooku prije dvije godine. Danas je jedan od najpoznatijih modela, živi u pokretu i uživa u partyjima

greg nawrat

Rođen: 12. kolovoza 1991.

Dolazi iz: Varšave, Poljska

Dok neki lupaju glavom o zid nakon što stave svoje nezgodne fotke na Facebook, Greg je pomno odabrao one koje će pokazati svijetu, možda i ne sluteći da će mu one otvoriti vrata modnog svijeta. Snimala ga je prijateljica njegove djevojke i napravila izvrstan posao. Ubrzo nakon što je fotografije na Facebooku vidio agent modne agencije Panda Mickel Sorenson Gregorkiewicz, Greg je odradio prvi posao pretprošle godine na Fashion Weeku u Varšavi, a već mjesec dana kasnije našao se u Milanu osvajajući modne znalce svojim klasičnim, ali cool izgledom. Visok je 190 cm i s mjerama 96-78-96 ima tijelo savršeno za modeling, a kad se tome pribroji njegov odličan odnos s kamerom, jasno je da je pred njim duga i uspješna karijera.

greg nawrat

Nesuđeni arhitekt koji je studij prekinuo nakon druge godine sada živi u pokretu. Posao ga nosi s jedne strane svijeta na drugu i to mu se sviđa. Većinu slobodnog vremena provodi baveći se sportom u društvu prijatelja jer za sebe tvrdi da je “životinja koja voli živjeti u krdu”, a nisu mu mrski ni odlasci na brojne partyje. Zar postoji netko tko ne voli partijati? I mi bismo voljeli partijati s Gregom.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj