Fotografije o kojima se priča: Amal Clooney kao studentica

18/12/2018

Još jednom smo se uvjerili zašto je njoj pošlo za rukom ono što nijednoj svjetskoj ljepotici nije - osvojiti najpoželjnijeg muškarca na svijetu

Lijepoj Libanonki, Amal Alamuddin, uspjelo je ono što niti jednoj svjetskoj ljepotici (a bilo ih je puno koje su se jako trudile) nije - odvesti pred oltar zakletog neženju i jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu te s njime osnovati obitelj. 

Danas su ona i George Clooney ponosni roditelji blizanaca Alexandera i Elle te uživaju u njihovom odrastanju, a Amal plijeni pažnju medija gdje god da se pojavi.

Zato su fotografije iz njezine mladosti, u doba kada je diplomirala pravo izazvale veliku pažnju javnosti, jer eto svi zanima kakva je Amal bila prije nego je upoznala Georgea.

 6d420d1b77f3abb00500

Osim fotograije s dodjele diploma, na kojoj Amal pozira u togi i na glavi nosi periku kakvu tradicionalnop nose suci i odvjetnici u Velikoj Britaniji, no unatoč tom 'demode' dodatku  Amal je izgledala lijepo i atraktivno. Osim toga, na Instagramu postoji nekoliko fotografija iz Amalinih studentskih dana, na kojima pozira u potpunosti bez šminke, a na kojima je jasno vidljivo da je buduća supruga Clooney, prirodna ljepotica sa zaraznim osmijehom - s kojim je uostalom i osvojila neodoljivog Clooneya.

View this post on Instagram
#AmalAlamuddin #GeorgeClooney #amalalamuddinstyle #AmalOfficial #AmalClooneyA post shared by Amal Alamuddin Clooney (@amal__alamuddin) on

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj