'Vojvoda od Hastingsa' je razlog zbog kojeg bi Bridgerton trebao dolaziti s upozorenjem za one slabijeg srca

27/02/2021

Regé-Jean Page razlog je zbog kojega bi Bridgerton trebao dolaziti s upozorenjem za one slabijeg srca.

Ako volite povijesne drame, Bridgerton je definitivno serija za vas. Ako volite suvremenu romansu, Bridgerton je definitivno serija za vas, a ako volite seksi, šarmantne i inteligentne muškarce, Bridgerton je DEFINITIVNO serija za vas.

Najnoviji Netflixov hit osvojio je srca mnogih, a na tome možemo d̶j̶e̶l̶o̶m̶i̶č̶n̶o̶ zahvaliti Regé-Jean Pageu, glumcu koji je utjelovio lika Simona Basseta, poznatijeg kao ‘Vojvodu od Hastingsa’. Poput svake zaljubljene osnovnoškolke u kasnim dvadesetima, iskopali smo sve što smo mogli iskopati o ovom bezobrazno zgodnom frajeru.

Rođen u Zimbabweu, ovaj je 31-godišnjak vrlo rano s obitelji preselio u London gdje je završio školu glume.

View this post on Instagram

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)


Iako ga je Bridgerton proslavio, Page se do sada pojavljivao i u drugim poznatim serijama poput serije ‘Casualty’ i ‘Fresh Meat’, kao i remakeu mini serije ‘Roots’, a ono što vjerojatno niste znali je činjenica da se glumac pojavio i u jednoj sceni filma ‘Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1’.

harry potter

Pažnju Shonde Rhimes privukao je glumom u njezinoj drami ‘The People’ koja mu je vjerojatno i zaradila ulogu u seriji Bridgerton.

phoebe dynevor

Ipak, imamo i neke loše vijesti: čini se kako je glumac itekako zauzet i, unatoč savršenoj kemiji s Phoebe Dynevor u seriji, njegovo srce pripada Emily Brown s kojom navodno i živi u Londonu.

View this post on Instagram

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)


A, ako ste se pitali kako se njegovo ime izgovara, odgovor je jednako kao i reggae glazba, a sudeći po njegovim intervjuima, čini se da ga prijatelji uglavnom zovu ‘Reggie’. Čisto ako ste se pitali koje ćete ime mumljati u svojim snovima. Nema na čemu.

View this post on Instagram

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj