Dave Franco

20/11/2018

Nas je ovaj frajer već oborio s nogu, a sada polako osvaja i Hollywood. James Franco može biti ponosan na svoga mlađeg brata koji krupnim koracima grabi prema vrhu

TKO BI MU ODOLiO?
Dave je pravi romantik! U srednjoj školi, svojoj tadašnjoj djevojci uljepšao je rođendan na vrlo zanimljiv način. Ruže s duhovitim porukama, namijenjene samo njoj, pristizale su sa svih strana, a sve u režiji ovog neodoljivog zavodnika.

GLUMAČKI TANDEM
Popularni film “Petlja” nije mu prva suradnja s fatalnom plavušom Emmom Roberts. Grupa Cults bila ih je angažirala za snimanje spota svog hita “Go Outside”, gdje je ovaj glumački par pokazao koliko dobro surađuje.

NJEGOVO JE SRCE U SIGURNIM RUKAMA
Zvijezda serije “Momci s Madisona” Alison Brie Daveova je ljubavna suputnica već niz godina, a nakon zaruka 2015. lani su se i vjenčali. 

profimedia-0388431001

MAČKOLJUBAC
Dva krznena prijatelja Harry i Arturo su Daveov predmet obožavanja. Glumac sebe karakterizira kao čudaka kada je riječ o mačkama jer i nekoliko dana ne mora vidjeti ljudsko lice sve dok je u društvu svojih dragih ljubimaca.

POLJUBAC MUZE
Poput brata Jamesa i mame Betsy Lou, i Dave ima veliki dar za književnost, što se vidjelo još u srednjoj školi kada je počeo pisati pjesme. “Ajme što sam bio pretenciozan”, kaže Dave. “Čak sam kopao po rječniku stranih riječi i zamjenjivao one jednostavne izraze kompliciranima.” Nema veze, Dave, mi i dalje padamo na romantiku.

profimedia-0359522598

ČETIRI FILMA NA DAN
Da smo njegova cura, znamo kako bi nam izgledali vikendi, no ne znamo da je studirao psihologiju i film na Sveučilištu Južna Kalifornija u Los Angelesu, da ga nikada nije završio te da je na nagovor frendova i obitelji upisao tečaj glume. No svaki put kad bi se našao na sceni oprala bi ga trema. Srećom, super se snalazi na filmu, i kao glumac i kao redatelj.

NESUĐENI VAMPIR
Dave Franco držao je fige da dobije ulogu Edwarda Cullena u “Sumrak sagi”, no pobijedio je Robert Pattinson. No to mu nije ostavilo gorak okus u ustima pa i dalje s guštom gleda vampirske filmove. Šteta što na nama ne može isprobavati vampirske poljupce.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj