Cosmo dejt: John John Florence

05/06/2019

Plavokosi ljepotan s Havaja prvi put je legao na dasku za surfanje kao beba od 6 mjeseci, s pet godina već je samostalno "krotio valove", a danas je jedan od najboljih surfera na svijetu

Prošle sezone bio je ozljeđen, no po svemu sudeći, ljeto 2019. biti će njegovo ljeto. Metar i osamdeset šest centimetara visoki surfer koji je ime dobio po John F. Kennedy junioru, "rastura" u vodi, ali i na kopnu. Vješt je snowborder i skateboarder, a hobi mu je i fotografiranje. Ljubav prema surfanju naslijedio je od majke Alexandre, strastvene surferice koja se sa šestnaest godina iz New Jerseya preselila na Havaje, jer se zaljubila u taj sport.

SDFQ

I John John živi na obali, u pet milijuna dolara vrijednoj vili, sa svojom djevojkom Lauryn Cribb, a jedina ljubav osim nje su mu valovi. Iako je imao već nekoliko bliskih susreta s morskim psima, ne pada mu napamet odustati od surfanja. John ima Instagram profil na kojem ga prati milijun ljudi, no kaže kako nije baš oduševljen erom društvenih mreža u kojoj živimo.

- Umjesto da uživaju dok su na nekom lijepo mjestu ili rade nešto zabavno, ljudi se ubijaju od truda da to snime i što bolje prikažu na Instagramu.To se pretvorilo u neko suludo natjecanje u kojem ne želim sudjelovati. Kad imam vremena stavim nešto na Instagram ali odbijam postati rob toga - kaže John John. U svakom slučaju, njegovi obožavatelji uživaju u svakoj novoj fotografiji seksi surfera snimljenoj "u morskoj akciji".

frf

jfgdf

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj