Chris Hemsworth

10/04/2012

Atraktivni Chris ima pune ruke posla. Uskoro ćemo ga gledati u dva nova filma, sprema se za neke nove uloge, ali i za ulogu života jer krajem godine postaje otac

chris hemsworth

Datum rođenja: 11. kolovoza 1983.

Dolazi iz: Melbournea, Australija

Najpoznatiji po: ulozi superjunaka Thora u istoimenom filmu

Chrisov najnoviji film dolazi u kina početkom lipnja. Riječ je "Snjeguljici i lovcu" u kojem tumači ulogu lovca Erica. Jedan je to od najiščekivanijih filmova godine s Kristen Stewart u ulozi malo drugačije, ratoborne Snjeguljice i sa Charlize Theron u ulozi opake kraljice. Akcijska fantastična drama bacit će Chrisa ponovno u središte filmskih zbivanja u kojem se našao prošle godine kada je počelo prikazivanje "Thora". U ulozi tog junaka pojavit će se i u "Osvetnicima" čije prikazivanje počinje sljedeći mjesec.

Publika, pogotovo ženski dio, nije mogla ostati ravnodušna na razbacanu muskulaturu popularnog Marvelova strip junaka u izvedbi plavokosog Australca. Tijelo koje je mjesecima pripremao pod posebnim režimom koji je za njega osmislio privatni trener Michael Knight mamilo je uzdahe. Pričao je kasnije da je za takav fantastičan rezultat zaista bio potreban težak rad.

Ove je godine bio među nominiranima za nagradu BAFTA u kategoriji najperspektivnijih novih zvijezda, a dobio je glavnu ulogu u filmu o životu britanske legende Formule 1 Jamesu Huntu.

Atraktivnog Chrisa osvojila je prije dvije godine glumica Elsa Pataky. U rekordnom su vremenu, nakon samo tri mjeseca veze, stali pred oltar i krajem ove godine očekuju prvo dijete. Chrisu se zvijezde smiješe i ova će mu godina, kako stvari sada stoje, biti uspješna i na poslovnom i na privatnom planu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj