Bradley Cooper

30/11/-0001

On je zgodan, on je seksi, on je najseksi muškarac godine...

s

Datum rođenja: 5. 1. 1975.

Dolazi iz: Philadelphije, Pennsylvania, SAD

Najpoznatiji po: ulozi u "Mamurluku" i savršenim trbušnim mišićima

Najseksi frajer 2011. prema People magazinu! Treba li još nešto dodati? Zavodnik bez premca koji je navodno dodao još jednu crticu na listu ljubavnica. Navodno je Zoe Saldana zbog njega prekinula zaruke, i to nakon jedne vruće noći u nekom njujorškom klubu koja se završila na samo njima poznatome mjestu. Ako je istina da je upravo Bradley razlog prekida zaruka, sasvim je jasno da će Zoe razumjeti sve žene svijeta.

Bradley očito uživa u ljubavnim avanturama. Sudeći prema reputaciji, potrebno je čudo da se smiri na zaista duge staze. Sklopio je brak s glumicom Jennifer Esposito krajem 2006., a ona je podnijela zahtjev za razvod već u ožujku 2007. godine. S Renée Zellweger bio je u vezi nešto dulje od godinu dana sve do ovog proljeća. Ranije su ga povezivali s Jennifer Aniston, nakon prekida s Renée s Jennifer Lopez.
Glumac koji je karijeru započeo epizodnom ulogom u seriji "Seks i grad" 1999. godine dobro vlada francuskim jezikom. Zasigurno jednako dobro vlada i francuskim poljupcem kad mu ne mogu odoljeti tolike žene.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj