Bezobrazno zgodan Damiano David utjelovljenje je ‘zločestog dečka’ kojemu je stvarno teško odoljeti

24/05/2021

Kao prave srednjoškolke koje nismo, brzo smo se okrenule internetu ne bi li saznali sve o najnovijem seks simbolu europske glazbene scene.

Tek mu je 22 godine i već je osvojio titulu pobjednika Eurovizije, Europu, a onda i naša srca. Damiano David frontmen je grupe Måneskin koja nas je ugodno iznenadila pobjedom na ovogodišnjem Eurosongu.

Njegova jedinstvena karizma i osobnost definitivno igra veliku ulogu u činjenici da Damiano jednostavno ima “ono nešto” čemu veliki broj obožavatelja (a posebno obožavateljica) jednostavno ne može odoljeti. Osim toga, pjevača prati i neupitan glazbeni talent koji nam je u samo 3 minute i 30 sekundi dokazao da talijanski rock može zvučati nevjerojatno dobro.

Onda je tu i njegova misterioznost. Ono što znamo je da je Damiano rođen u Rimu i to 1999. godine, a otkad zna za sebe, cijeli svoj život posvetio je glazbi.

Međutim, glazba nije jedina stvar koja je kroz godine osvojila njegovo srce budući da je pjevač već neko vrijeme u sretnoj vezi s influencericom Giorgiom Soleri, 25-godišnjim modelom s kojom uskoro planira vjenčanje.

Vijest koju je podijelio sam nedavno je i uspješno osporila brojne tvrde o njegovoj homoseksualnosti, ali i navodnoj vezi s basisticom Victoriom De Angelis.

Iako ne osporavamo činjenicu da se radi o iznimno lijepom paru, vijest je to koja je pomalo razočarala obožavateljice diljem svijeta. Kako god bilo, još se uvijek nismo završili zabavljati ovim nevjerojatno zanimljivim likom, ali i bendom, koji je od statusa uličnih svirača, natjecatelja talent showa, odskočio u nebesa upravo zahvaljujući karizmatičnom pjevaču.

Osim toga, Damiano bi nas mogao ponešto naučiti i o plesanju u štiklama oko šipke budući da je i u tome već rasturio u bendovoj viralnoj obradi pjesme “Kiss This” grupe The Struts.

"Svatko se može seksati i drogirati, ali zbog toga nećete biti cool... Biti umjetnik je dobra stvar, stvarati, biti kreativan, pisati... Doživjeti da nas ljudi gledaju kad smo na sceni, to je najbolje, želim da nas po tome pamte. Ne po mojim fotografijama sa ženama. Mislim, i to je sigurno cool, ali iskreno, nakon 10 minuta taj osjećaj već prođe", kazao je jednom prilikom u velikom intervjuu za Cosmopolitan.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj