Bezobrazno zgodan: Christian Cooke

25/06/2013

Apsolutno smo se navukli na seriju Čarobni grad... Uglavnom njegovom krivicom!

Rođen je: 15.rujna 1987.

Dolazi iz: Leeds, Velika Britanija

Znamo ga po: ulozi Dannyja, šarmantnog studenta prava u seriji 'Magic City'

Otkako se pojavio u seriji 'Magic City', koja je trenutno ušla u drugu sezonu, Danny Evans ne izlazi nam iz glave. Premda je njegov brat Stevie mnogo zločestija i temperamentnija verzija opasnog dečka što većina nas obožava, Danny Evans, kojeg glumi naš 'bezobrazno zgodni' Christian Cooke ima ono nešto što osvaja naša srca. Uvijek dobar, brižan i tako nepogrešiv, Christian Cooke ovom je fantastičnom serijom koja govori o životu u Miamiju tijekom šezdesetih godina prošlog stoljeća definitivno postao jedan od onih likova koje ćemo pamtiti.

Premda se ovaj zgođušni Britanac plave kose i istih takvih očiju već pojavljivao u brojnim televizijskim serijama u Engleskoj, njegova filmska karijera tek treba početi. Ali nema veze. On se i dalje čini dovoljno šarmantnim za našu rubriku u kojoj seciramo frajere koji nas oduševljavaju spojem izgleda, talenta i šarma.

Trenutno je u vezi s glumicom Dianom Agron s kojom ga se često može vidjeti na ulicama New Yorka dok ispijaju kavicu i trčkaraju kroz dizajnerske dućane. Premda tvrdi kako je pronašao ljubav svog života, mi mu nekako ne vjerujemo. Ipak smo ga rezervirali za sebe!C

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj