Alexander Skarsgård

20/02/2018

Plava kosa, zavodljiv pogled, isklesano tijelo i visina od gotovo dva metra... Ne, ne maštamo o savršenom muškarcu, on zaista postoji, a osvaja nas svojim talentom za glumu još od svoje trinaeste godine. Upoznajte Alexandera Skarsgårda

Kako je još kao dijete dobio glavnu ulogu u filmu “The Dog That Smiled”, postao je vrlo poznat u Švedskoj, zemlji u kojoj je odrastao. No ta se iznenadna slava nikako nije svidjela malenome Alexanderu pa je do svoje dvadesete godine odbijao svaku ponuđenu ulogu te tako imao pauzu od glume. U međuvremenu je završio politologiju i odslužio vojni rok, nakon čega je ipak odlučio upisati školu kazališne glume u New Yorku. 

Ako ga ne pamtite (što je nemoguće) po ulozi lošeg vampira u seriji “Okus krvi”, onda ga se sigurno sjećate po strastvenim poljupcima s Lady Gagom u spotu za pjesmu “Paparazzi”. Stvarno vas zna natjerati da poželite jednog bad boya pokraj sebe, zar ne?

Skarsgård je čak pet puta bio proglašen najseksi muškarcem u Švedskoj. Uloga Tarzana, koja od njega zahtijeva da trči šumom bez majice, uvjerit će i vas da ne postoji isklesanije tijelo, i to ne samo u Švedskoj nego na cijelom svijetu.

Iako je oduvijek bio slab na poznate plavuše poput Evan Rachel Wood, Kate Bosworth i Amande Seyfried, Alexander već tri godine miruje u ljubavnom zagrljaju jedne brinete. Čini se da jedino manekenka i uskoro modna dizajnerica Alexa Chung ima lozinku za srce ovog ljepotana.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj