Nježni dečki su najbolji frajeri (evo i dokaza)

06/06/2021

Zatreskanost u Timotheea Chalameta napokon će vam se isplatiti...

Hollywoodu, postoje dva glavna tipa frajera: sportski mačo tipovi i oni meki, znatno nježniji frajeri (prije nego što se pobunite i kažete nešto tipa “hej, nije baš tako jednostavno; postoji još tipova”, pročitajte ovo do kraja). Od ovih prvih možete očekivati trk u petoj brzini (doslovno), vješto poskakivanje pomalo filmskog karaktera (znate ono kada poskočite s obje noge pa jednom nogom lupite u gležanj druge, u zraku, u skoku), bez straha od pada. Govorimo o frajerima poput braće Hemsworth, Jasona Derula, Charlesa Meltona…

Nježni frajeri vjerojatno nemaju dovoljno snage podići vas (ali oni ionako preferiraju intenzivne, duge zagrljaje cijelim tijelom). U stanju su izbaciti poetični caption za vašu objavu na Instagramu u roku od 30 sekundi ili manje. Pročitali su sve knjige koje vrijedi pročitati. Dočekat će vas u omiljenom bircu noseći najdražu vestu koja neće vrištati ime brenda, unatoč tome što košta pravo malo bogatstvo. Tipični su predstavnici ove vrste Lucas Hedges, braća Sprouse, Jharrel Jerome i Timothée Chalamet, glumci koje bismo prije opisali kao prelijepe nego kao seksi.

Ovi dečki imaju magnetsku privlačnost. Kao na primjer Paul Rudd. Prvo nam je osvojio srca davne 1995. u filmu “Djevojke s Beverly Hillsa”, a još nas uspijeva šarmirati svakom novom ulogom. Takvi su frajeri najčešće kandidati za veze na duge staze upravo zato što je pravi užitak biti u njihovu društvu. Nemoguće je zasititi ih se jer se njihova privlačnost krije u njihovim talentima, iskričavim osobnostima i onom “je ne sais quoi” faktoru (koji ima smisla samo na francuskom koji, btw, ovi frajeri nerijetko tečno govore). Najbolje je to što su mekani frajeri doista dragi. I brižni. Ozbiljno se trude biti dobri i pažljivi prema drugima.

f

Tako je, primjerice, Timothée svojim obožavateljima koji su čekali u New Yorku premijeru filma “The King” donio omiljena peciva. Takav potez govori da mu je stalo.  Ti muškarci predstavljaju novu vrstu muževnosti koja ne uključuje nužno mišiće koje ćete poželjeti vidjeti na nekoj reklami u jednoj od onih pripijenih, vlažnih majica. I oni su skroz ok s tim (i mi smo - pločice blijede, rupica na bradi ostaje zauvijek). Zapravo, oni vas zahvaljujući svojim atributima uspijevaju privući na načine koji klasičnoj muževnosti ne polaze za rukom. Oni se, primjerice, neće izbezumiti kada vide tampon.

A što više budete gubili glavu za omiljenim mekim frajerima s filmskih platna, to će više (nadamo se) stvarni frajeri iz vaše okoline nastojati poprimiti njihove osobine. To će ih najvjerojatnije pretvoriti u bolje ljude, ako ni zbog čega drugog, onda barem zato što će njihovi Insta captioni biti kudikamo pametniji.  Dakle, dragi naši mekani frajeri, živjeli vi nama sto godina i zauvijek stvarali nešto odlično, veličanstveno, neobično, originalno, kreativno - od filmova, glazbe do očaravajućih profila na Instagramu. I da, Timmy, ako čitaš ovo, slobodno pošalji poruku. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj