Mrnjau! Upoznajte najseksi profesora matematike na svijetu

14/01/2021

Za Pietra Bosellija ne bismo imali problema s povratkom u školske klupe.

Njegovo je ime Pietro Boselli. Porijeklom je iz Italije, a već godinama predaje matematiku na jednom sveučilištu u Londonu. Ali to nije sve po čemu je Boselli poznat. Naime, mladi 32-godišnjak na Instagramu se može pohvaliti s gotovo 3 milijuna pratitelja, a jedan pogled na njegov profil brzo će vam razjasniti i zašto.

Niz puta proglašen “najseksi profesorom matematike na svijetu”, Boselli ima doktorat iz inženjerstva i filozofije, a uz to se može pohvaliti titulom Armanijevog modela.

Zapravo, njegova je priča gotovo zanimljiva poput njegovog profila.

Boselli se u London preselio davne 2007. s ciljem završavanja studija mehaničkog inženjerstva.

No, njegov se život okrenuo naglavačke ubrzo nakon što je jedna studentica 2015. godine odlučila podijeliti njegovu fotku na Facebooku.

Po završetku studija, Boselli je svoju karijeru predavača priveo kraju te prihvatio suradnju s Armanijem kao zaštitno lice njihove EA7 sportske linije.

Da bi stvar bila zanimljivija, ovo nije prvi Bosellijev susret s Armanijem. Štoviše, Pietro je ovaj svjetski modni brend predstavljao davne 1995. kada je imao samo šest godina.

Nešto kasnije, s 18, Boselli je po prvi puta prošetao modnom pistom za Armani, ali i sudjelovao u kampanjama za Moschino, Equinox i Vogue.

U veljači 2016, Boselli pokreće YouTube stranicu u namjeri da nastavi zabavljati svoje mnogobrojne fanove informirajući ih o svom svakodnevnom životu.

Nije iznenađujuće kako je jedna od njegovih brojnih strasti i njegova fitness rutina pa nerijetko dijeli nove video tutorijale na YouTubeu ili Instagramu. Uz to, Boselli tvrdi kako ponekad odlazi u teretanu i do tri puta dnevno.

...a to se definitivno i vidi…

 

“Uvijek sam vjerovao da je fitness način života. Hodanje na lokacije koje su dovoljno blizu, uzimanje stepenica umjesto lifta, rano ustajanje, uživanje u aktivnostima na svježem zraku i ulaganje truda i strasti u svaku tjelovježbu”, napisao je na svojoj stranici.

Uz svoje brojne hobije i aktivnosti, ne sumnjamo kako ćemo ovog frajera viđati često - čak i ako nije iz školskih klupa.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj