PCA SKIN® - lijek za gotovo sve probleme s kožom

13/10/2015

Svi smo jedinstveni, a takva bi trebala biti i naša njega kože.

Hrvatskom tržištu predstavljen vodeći brend za profesionalnu i svakodnevnu njegu kože, te svjetski inovator tretmana kemijskog pilinga i rješenja za problematičnu kožu. Physicians Care Alliance, prepoznat kao PCA SKIN®, globalna je organizacija koja opskrbljuje više od 8.000 zdravstvenih i vizažističkih poduzeća i čiji se proizvodi prodaju u više od 50 zemalja diljem svijeta.

Tretmani i proizvodi PCA SKIN dostupni su preko licenciranih stručnjaka za njegu kože koji su educirani i obučeni za uporabu proizvoda PCA SKIN.

Postignite zdravlje kože neovisno o vašem problemu

PCA SKIN® ima lijek za gotovo sve probleme s kožom, uključujući vidljive znakove starenja, akne, diskoloraciju kože i stanja osjetljive kože, kao i rješenja za održavanje zdravlja kože.

Pomoću proizvoda koji su posebno formulirani kako bi djelovali na vidljive znakove starenja, akne, diskoloraciju kože i osjetljivu kožu, PCA SKIN® može vam pomoći da vaša koža bude kakva ste oduvijek željeli.

Vaša je koža jedinstvena, takvi bi trebali biti i vaši proizvodi

Primjena cjelovitog dnevnog režima njege pomoći će vam u postizanju vaših ciljeva u njezi kože. Svi proizvodi za svakodnevnu njegu PCA SKIN® formulirani su kako bi djelovali zajednički, neovisno o kombinaciji. Svaki režim trebao bi uključivati barem jedan od proizvoda iz sljedeće kategorije: čišćenje, korekcija, hidratacija i zaštita.

San čini mnogo više od toga što vam pomaže da odmorite um i tijelo

Dobar san noću presudan je za zdravlje kože. Nedovoljna količina sna doslovce čini vašu kožu starijom. Manjak sna uzrokuje podbuhlost, tamne kolutove ispod očiju, vidljivu suhoću kože i napredovanje bora. Loš san također povećava vjerojatnost za izbijanje akni i niz poremećaja kože na imunološkoj bazi, poput psorijaze ili ekcema. Količina sna nije jedino što utječe na zdravlje kože - i kvaliteta ima ulogu. Dok spavate, vaša se koža obnavlja i ubrzava se proizvodnja kolagena (više kolagena = čvršća koža i manje bora). Ako tijelo preskače ovu fazu obnove, oštećene se stanice nakupljaju i uzrokuju brže starenje kože.

Stručnjaci tvrtke PCA SKIN® kažu da biste trebali težiti šest do osam sati neprekinuta sna tijekom noći kako bi tijelo bilo u mogućnosti da se obnovi kako treba. Oni koji su dobro odmoreni ne samo da se bolje osjećaju nego dulje zadržavaju svoj mladenački sjaj!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj