Posljednji popravci u svlačionici

14/05/2012

Sredite neukroćenu kosu, crvene obraščiće i razmazanu maskaru u samo nekoliko sekundi. Bez panike, molimo!

beauty

Utrčali ste u svlačionicu u pauzi između trbušnjaka i shvatili da izgledate kao da vas je pregazio cijeli šleper, a još je uz sve to pokraj vas prošao i autobus koji vas je zalio vodom. No, nema mjesta panici jer ovdje možete pronaći sve savjete za brze popravke u teretani i nakon nje.

Ah ta kosa!
Da vam se konjski repić ne bi neprestano raspadao dok trčite na traci, umjesto niskog repa svu kosu povucite visoko i svežite je gumicom od tkanine (ne elastičnom) da bi kosa kad je raspustite dobila na volumenu.

Tuširanje
Preskočite tuširanje s deo gelom za tuširanje koji će vam opojnim i snažnim mirisima zagorčati život. I ne samo to, nego će dečki misliti da cestom hoda muškarača. Umjesto snažnog sportskog mirisa isprobajte nježni gel za tuširanje ili kožu jednostavno isperite samo vodom.

Crvenilo
Osim što zapuhanost i crvenilo znače da ste dobro odradili trening, crveni obraščići nisu nimalo privlačni. Kako ih se riješiti? Jednostavno upalite fen da puše hladan zrak pa si na nekoliko sekundi osvježite lice. Nakon toga nanesite hidratantnu kremu koja će ublažiti crvenilo, ali i dati vašim obrazima prekrasnu roskasto sjajnu boju.

Razmazana maskara
Mrlje od maskare očistite vlažnim blazinicama koje možete pronaći u svakoj drogeriji, a nakon toga nanesite novi sloj maskare da biste revitalizirali ostatke koji su se zadržali na vašim trepavicama.  

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj