Najveći #beauty trendovi za proljeće prema Instagramu

24/03/2016

Sudeći po Instagram hashtagovima, proljeće pred nama obilježit će ova tri trenda.

Ovih dana, beauty inspiracija nam stiže sa svih strana: modne revije, Youtube kanali, tjedni mode u metropolama... Međutim, moramo priznati da nam je nadraže to što modna i beauty inspiracija dolazi s naše omiljene društvene mreže - Instagrama! Pronašli smo glavne i najčešće heštegirane beauty trendove za proljeće 2016.


# CrveniRuž

Crvene usne su nezamjenjive koje god da je godišnje doba ili društvena mreža u pitanju! Kao i uvijek Instagram je preplavljen hashtagovima #RedLips, pa nemojte zaobići ovaj beauty trend tijekom proljetnih dana. Iako ste možda mislili da će se svjetlije boje divno slagati uz tek procvjetalu prirodu, senzualne crvene usne će ostati glavni trend.


#PlaviEyeliner

Plavi detalji su baš svuda oko nas i jednostavno nas mame da ih isprobamo na svojoj koži. Tirkizna linija eyelinera je nešto što će osvježiti vaš svakodnevni izgled i potpuni je hit na Instagramu! Na gornje trepavice stavite veću količinu maskare, donje ukrasite plavim eyelinerom.

Savjet plus: tirkizna maskara će biti pun pogodak i pravo osvježenje ovog proljeća!


# ZlatneOči

Iako ćete zlatnu boju povezati s jesenskim ili možda čak novogodišnjim motivima, moramo vas odmah obavijestiti da će #GoldEyes biti proljetni trend. Zaboravite na šljokice već odaberite zlatnu nijansu koja skoro podsjeća na boju breskve, dodajte malo crnog eyelinera i promovirajte svoj proljetni izgled.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj